« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
BIRTHDAY PARTY

Aquarius Records slavi rođendan

15. rođendan proslaviti će 10. lipnja, uz Grettu, Ninu Romić, Mandrile, Luku Belanija, Kinoklub i Luft

aquarius
aquarius (Aquarius Records)
Više o

Aquarius

,

Aquarius Records

,

Luka Belani

,

Nina Romić

,

Petar Dundov i prijatelji

Aquarius Records ove godine obilježava 15 godina postojanja, odnosno desetljeće i pol od prvog izdanja, a bio je to EP «Your Love - Tvoja ljubav» grupe The Bastardz.

Nakon toga zaredala su se brojna debitantska izdanja anonimnih izvođača koji danas to više nisu, štoviše, neki albumi neizostavni su dio fonoteke svakog tko glazbu (s naglaskom na funku, soulu, jazzu) ozbiljnije sluša i promišlja.

Svoje prve albume 90-ih su za Aquarius Records objavili Cubismo, Songkillers, Mayales, Jinx, Flexible Frame...

S obzirom na «aquariusovsku crtu» otkrivanja talentiranih i perspektivnih glazbenika na rođendanskoj proslavi u klubu Aquarius, 10. lipnja, prigodno naslovljenoj PetnaestogodišnjAQ predstavit će se mahom nova imena, izvođači koji su nedavno objavili svoje prvijence.

Očekuje vas četiri sata rock, acoustic svirke na dva stagea s kojih će vas autorskim materijalom, ali i obradom po jedne poznate pjesme iz Aquariusova kataloga zabavljati kantautori Nina Romić i Luka Belani, potom bendovi Kinoklub i Luft, a tako i diskografski i svirački iskusniji Gretta i Mandrili.

Nakon posla/faksa/ljenjčarenja pomalo, bez žurbe i stresa, krenite na Jarun. Sa svirkom se starta u 19.30 sati i završava do ponoći.

Line-up je sljedeći:

LUFT - rock - 19.30h;
NINA ROMIĆ - acoustic - 20.15h;
GRETTA - rock - 21.00h;
LUKA BELANI - acoustic - 21.45h;
KINOKLUB - rock - 22.30h;
MANDRILI - rock - 23.15h


Besplatan ulaz u klub isključivo sa pozivnicama koje se mogu zatražiti putem e-maila infonet@aquarius-records.com ili pak u Aquarius shopovima:

Aquarius Music Shop, Maksimirska 16
Aquarius Music Shop, Varšavska 13
Sirius, Importanne Galleria
Klasika & Jazz, Varšavska 11

01.06.2010. 09:55:15
Novi komentar
nužno
nužno