« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Apple uređaji iPhone 11, iPhone 11 Pro i Apple Watch Series 5 od danas su dostupni hrvatskim korisnicima

Po prvi je puta Appleov iPhone hrvatskim korisnicima dostupan u isto vrijeme kao u SAD-u te više od 30 drugih zemalja i regija

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro (Apple)
Više o

Apple

,

iPhone 11

,

iPhone 11 Pro

,

iPhone 11 Pro Max

,

Apple Watch Series 5

Danas se hrvatsko tržište pridružuje američkom te tržištima više od 30 drugih zemalja i regija u kojima je od prvog dana puštanja u prodaju dostupan najnoviji iPhone model. Uređaji iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max te Apple Watch Series 5 u Hrvatskoj se mogu kupiti od danas, 20. rujna, u trgovinama iSTYLE Apple Premium Reseller u Zagrebu i Splitu.

Uređaj iPhone 11 odlikuje se inovacijama koje ovaj najpopularniji pametni telefon na svijetu čine još moćnijim, i poboljšanim sadržajima koji se svakodnevno koriste. Osim što uređaj iPhone 11 ima snažnu dvostruku kameru, koja poboljšava samo iskustvo njezina korištenja te stvara video zapise i noćne fotografije vrhunske kvalitete, u njemu se nalazi i A13 Bionic čip, koji može odraditi i najzahtjevnije zadatke uz samo jedno punjenje dnevno.

S druge strane, uređaji iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max predstavnici su nove profesionalne linije, koja će korisnicima koji žele najbolji pametni telefon pružiti vrhunsku izvedbu. Njih krase zaslon Super Retina XDR, snažan A13 Bionic čip koji je dizajnirala tvrtka Apple i novi sustav trostruke kamere, koji zahvaljujući ultra širokoj, širokoj i telefoto kameri korisnicima pruža iskustvo profesionalnog korištenja kamere. 

Time se uvelike poboljšava fotografiranje u uvjetima s malo svjetla i korisnicima nudi stvaranje video zapisa vrhunske kvalitete, zbog čega je ovaj pametni telefon odličan za stvaranje akcijskih video zapisa.

U uređaju Apple Watch Series 5 po prvi se puta koristi zaslon Always-On Retina koji nikad ne spava, zbog čega je lako vidjeti vrijeme i druge važne informacije bez podizanja ili dodirivanja zaslona. Novi lokacijski sadržaji, od ugrađenog kompasa do visine na kojoj se nalazite, pridonijet će boljoj organizaciji dana. Zajedno sa snažnim watchOS 6, ovaj uređaj korisnike potiče da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i tjelovježbom, u čemu im pomažu novi sadržaji kao što su aplikacije Cycle Tracking, Noise App i Activity Trends.

Na domaćem tržištu cijena uređaja iPhone 11 kreće se od 6710 kn za model od 64 GB, dok su modeli od 64 GB uređaja iPhone 11 Pro i 11 Pro Max dostupni od 9659 kn, odnosno 10529 kn. Novi uređaj iPhone 11 na domaćem je tržištu dostupan u svim bojama i veličinama pohrane, uključujući 6 boja za uređaj iPhone 11 (bijela, crna, crvena, žuta, zelena i ljubičasta) te 4 boje za uređaje iPhone 11 Pro i 11 Pro Max (svemirski siva, srebrna, zlatna i nova ponoćna zelena). Uređaj Apple Watch Series 5 dostupan je u svemirski sivoj, srebrnoj i zlatnoj, a početne se cijene kreću od 3619/3859 kn za modele veličine 40mm/44mm.

Za kupce koji u prvom tjednu kupe nove modele uređaja iPhone trgovina iSTYLE pripremila je posebnu ponudu. Onima koji u trgovini iSTYLE kupe uređaje iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max ponudit će se besplatno podešavanje i prilagođavanje uređaja u samoj trgovini. Profesionalno osoblje korisnicima će pomoći oko prijenosa podataka, podešavanja računa e-pošte, preuzimanja novih aplikacija iz trgovine App Store i mnogih drugih sadržaja.

20.09.2019. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno