« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
EH, DA ...

Aplikacije za špijuniranje Vibera

Evo kako možete pratiti tuđe poruke i pozive putem Vibera, bez obzira bilo to na smartphonu, tabletu ili desktop verziji popularne aplikacije

Špijunirali bi djecu?
Špijunirali bi djecu? (Arhiva)
Više o

Viber

,

SpyApps

,

TheTruthSpy

,

mSpy

,

SpyEra

,

Copy9

Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softwar za pozive, tekstualne poruke - razgovore općenito.

Besplatan je, i tako je dostupan svima, bez obzira o kojoj starosnoj kategoriji je riječ. Trenutno ga u svijetu koristi 250 milijuna ljudi, ali ono što niste vjerojatno znali - jeste da na online radnjama postoji nekoliko softwarea koji su kompatibilni s Viberom i oni zapravo služe za špijuniranje tuđih razgovora.

Tvrtke za razvoj ovih programa prvenstveno svoje proizvode namjenjuju roditeljima, koji tako mogu pratiti svoju djecu, s kim se i na koji način dopisuju, no kao i sve - te aplikacije su podložne zloupotrebi.

One nose generalni naziv SpyApps, pomoću kojih možete pratiti nečije razgovore putem Vibera. One vam daju apsolutno sve što želite znati o nečijim razgovorima.

Kako možete pratiti tuđe poruke i pozive putem Vibera, bez obzira bilo to na smartphonu, tabletu ili desktop verziji popularne aplikacije:

Copy9 - daleko najpopularnija aplikacija za špijuniranje, a dizajnirana je kao hakerski alat. Postoji nekoliko verzija koje se mogu pronaći, a postoje verzije za Viber, WhatsApp, Facebook i Instant Messenger.

mSpy - među popularnijim aplikacijama za špijuniranje Viber razgovora. Dozvoljava vam da provjerite sve razgovore i poruke, a da pri tome ne morate biti ni povezani s drugim aparatom. Alat vam daje sve potrebne detalje o Viber povijesti korisnika, a može se integrirati i u WhatsApp, te daje podatke o lokacijama, internet povijesti, pozivima, porukama i svemu onome što neko na svom telefonu radi.

SpyEra - ne može se otkriti na mobilnom telefonu, također na jedno mjesto prikuplja sve informacije o nečijem telefonu. SpyEra ima nekoliko opcija, uključujući i Control Panel - a ovaj software vam kao informacije donosi i točne datume i satnice kada se nešto dogodilo na nečijem telefonu.

TheTruthSpy - omogućava praćenje svega na nekom mobilnom telefonu. Instalacija je poprilično jednostavna, a radi u incognito modu, tako da netko koga pratite uopće neće biti svjestan da to radite.

23.04.2017. 09:45:00
Novi komentar
nužno
nužno