« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

AOC predstavlja svoj prvi AGON monitor s 4K IPS panelom

Odličan monitor za gamere
Odličan monitor za gamere (AOC)
Više o

gaming monitor

,

AOC AGON AG271UG

AOC predstavlja prvi 4K model svoje AGON linije premium gaming monitora. AOC AGON AG271UG ima 27-inčni (68,6 cm) 4K IPS panel koji oživljava najnovije igre vrlo detaljnom UHD grafikom i točnim bojama. Osim toga, ugrađeni NVIDIA G-SYNC modul omogućuje super-glatko i prožimajuće iskustvo igranja minimalizirajući kidanje, zastajkivanje slike i ulazno kašnjenje.

Jake performanse monitora nadopunjene su s nekoliko vrhunskih značajki dizajniranih da zaštite zdravlje i dobrobit svakog gejmera: AOC Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti podešavanja i funkciju namještanja visine, dok AOC Flicker-Free tehnologija sprječava naprezanje očiju za vrijeme duljeg igranja.

Glatke 4K slike

Moderne grafičke kartice i konzole za video igre već su u stanju proizvoditi grafike u 4K UHD rezoluciji (3840 × 2160 piksela) na glatkih 60 sličica u sekundi. Sa svojim 27-inčnim (68,6 cm) 4K IPS panelom, monitor nudi impresivnu gustoću piksela koja omogućuje da svijet video igara zasjaji bogatim detaljima. Kako bi izgledale još bolje, IPS tehnologija omogućuje vrlo točne boje kojima se može diviti iz gotovo svakog kuta (kut gledanja do 178 stupnjeva). I NVIDIA G-SYNC omogućuje igračima da uživaju u vrhunskim slikama čak i u brzim izmjenama kadrova. G-SYNC modul ugrađen u AG271UG usklađuje stopu osvježavanja zaslona na GPU kompatibilnim NVIDIA grafičkim karticama kako bi se uklonilo trganje ekrana, minimaliziralo zastajkivanje slike, kao i ulazno kašnjenje. Rezultat je izuzetno glatka 4K grafika i osjetljiv način igranja bez ometanja, što igračima omogućuje još bolju izvedbu.

Alfonso Clemente, Product Manager za AOC Europu je rekao: "Naš novi AGON 4K monitor nudi najnoviju tehnologiju panela za hardcore igre koje zahtjevaju najbolju moguću kvalitetu slike, i to u kombinaciji s provjerenom NVIDIA G-SYNC tehnologijom za besprijekornu sinkronizaciju sa svojim grafičkim karticama, čak i na grafički najzahtjevnijim igrama".

Vrhunske značajke za udobnije igranje

Kao i prethodni AGON monitori, i AG271UG dolazi sa nizom značajki koje omogućuju profesionalnim igračima udobnost, dobrobit i vrhunsku izvedbu. Za zdravo držanje tijekom igranja, AOC Ergo Dial postolje nudi ergonomske mogućnosti rada uključujući nagib, rotaciju i podešavanje visine (skala visine uključena). Kako bi održali oči igrača zdravim i opuštenim, AOC Flicker Free tehnologija minimizira titranje kako bi se spriječilo naprezanje očiju, dok AOC Low Light Blue opcija smanjuje potencijalno štetnu plavu svijetlost. Za dodatnu prednost u tamnijim igrama, opcija AOC Shadow Control osvjetljava izuzetno tamna područja ekrana bez utjecaja na ostatak slike. Kako bi kompletirao ovaj sveobuhvatni paket, monitor ima i držač slušalica na uvlačenje koje omogućuje igračima da sigurno odlože svoje slušalice kada im ne trebaju, a prikladna ručka za nošenje omogućava jednostavan transport monitora na različite lokacije.

AOC AGON AG271UG monitor bit će dostupan u travnju 2017. godine po maloprodajnoj cijeni od:

AOC AGON AG271UG - 5.999kn (bez PDV-a)

16.03.2017. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno