« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
CEBIT

AOC predstavlja nove modele na CeBIT-u

Posebna postava AOC monitora: C3583FQ zakrivljeni igrači monitor, modni I2481FXH i 32-inčni U3277PQU monitor s 4K UHD rezolucijom

Noviteti za CeBIT
Noviteti za CeBIT (AOC)
Više o

AOC monitori

,

CeBIT

,

novi modeli

Na ovogodišnjem vodećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga, CeBIT specijalist za monitore, AOC predstavit će svoje najnovije inovacije. Jedan od najpoznatijih proizvođača monitora predstavit će različite proizvode uključujući nedavno lansiranog C3583FQ zakrivljenog igraćeg monitora i 32-inčnog U3277PQU monitora s 4K UHD tehnologijom. Svi AOC monitori biti će izloženi na štandu IT prodavača u dvorani 15 od 14. i 18. ožujka.

Prožimajuće iskustvo igranja

Svojim radijusom od 2000 mm AOC C3583FQ monitor ima zakrivljenost više nego standardni zakrivljeni monitori čime pruža iznimno prožimajuće iskustvo pri igranju kompjuterskih igrica ili gledanju filmova. Za ovo uzbudljivo iskustvo koje pruža novi AOC monitor zaslužna je napredna karakteristika brzine osvježavanja od 160 Hz, Adaptive-Sync tehnologija (kompatibilna s FreeSyncTM tehnologijom, s rasponom od 45 do 160 Hz) i Wide Full HD rezolucija od 2560 x 1080 piksela. Rezultat toga je besprijekorno iskustvo igranja bez titranja, kašnjenja ili mutne slike. Uz to, ovaj novi monitor dolazi sa dva HDMI (MHL) priključka i dva DisplayPort ulaza, čime ispunjava vrhunske standarde povezivanja.

Visoka rezolucija upakirana u novu veličinu s bogatim značajkama

AOC U3277PQU monitor može se pohvaliti s 4K UHD rezolucijom od 3840 x 2160 piksela, što je četiri puta više od standardnih Full HD ekrana. Zahvaljuju

i tome korisnici mogu uživati u znatno jasnijim i detaljnijim fotografijama, tekstovima, video reprodukcijama, igrama i ostalim sadržajima. Inteligentne postavke poput Picture-in-Picture i Picture-by-Picture omogućuju korisnicima istovremeni pregled slika s dva različita izvora. Ovaj monitor pokriva 100 posto sRGB ljestvice boja pri čemu osigurava široki kut gledanja i visoku razinu svjetline što daje dodatnu moć raznim korisnicima od privatnih pa do profesionalnih, poput fotografa i dizajnera koji zahtijevaju izuzetno detaljan prikaz i dodatni prostor na zaslonu.

Zapanjujuće slike i glatka reprodukcija

Uz zadivljujuću Quad HD rezoluciju od 2560 x 1440 piksela i prostrani 25-inčni zaslon, AOC Q2577PWQ monitor impresionirat će sve profesionalce koji ovise o oštrim slikama. Uz to, vrlo kratko vrijeme odziva od samo 5 milisekundi omogućuje igračima i ljubiteljima filmova da uživaju u svježoj i čistoj slici čak i tijekom brzih scena. Uz napredne značajke kao što su integrirana Flicker-FREE tehnologija koja smanjuje umor očiju, različite ergonomske opcije i mogućnosti povezivanja, ovaj monitor je idealan pratitelj za svaki radni prostor.

Pravi hvatač pažnje s besprijekornom kvalitetom slike

Asimetrično metalno postolje i ultra tanki okvir uz briljantne slike i široki kut gledanja čine 23.8 - inčni AOC I2481FXH monitor idealnim modnim dodatkom za svakog korisnika. Ovaj monitor ima IPS paneli s Full HD rezolucijom od 1920 x 1080 piksela, a uključuje i značajke poput Flicker-FREE tehnologije koja poboljšava doživljaj gledanja. Monitor se može povezati s različitim uređajima zahvaljujući dva HDMI priključka i VGA utičnici.

Serija 75 - profesionalni monitori za svakodnevnu upotrebu

AOC I2475PXQU (23.8 - inča) i I2775PQU (27 - inča) pružaju uvid u novu seriju 75 profesionalnih monitora koje će AOC lansirati ove godine. Oba monitora mogu se pohvaliti najnovijom mogućnosti povezivanja (HDMI, DisplayPort, UAB 3.0) i različitim ergonomskim značajkama koje ih čine idealnim za profesionalne korisnike. Prezentirani modeli imaju integrirani IPS panel s rezolucijom od 1920 x 1080 piksela, ugrađene zvučnike i označeni su najboljim certifikatima. 

01.03.2016. 10:53:00
Novi komentar
nužno
nužno