« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

AOC monitori za sve ambiciozne igrače

S AOC-om nema zime: sa svojim impresivnim igraćim novitetima, AOC se nameće kao idealan brend za hladne zimske dane kada se najviše vremena provodi u zatvorenim prostorim

Opaki monitori za opake gejmere
Opaki monitori za opake gejmere (AOC)
Više o

g2460Pg

,

AOC monitori

,

AOC Style Line

,

G2460FQ

,

G2460PQU/BR

Nova razina igre s NVIDIA G-SYNC tehnologijom: G2460PG

Sa svojom NVIDIA G-SYNC TM tehnologijom, 24-inčni (61 cm) G2460PG iz AOC Style Line serije uranja igrača ravno u igru. Integrirani G-SYNC modul sinkronizira stopu osvježavanja zaslona s GPU grafičkom karticom kako se ništa ne bi ispriječilo između igrača i igre.

Može se pohvaliti i izuzetno kratkim vremenom odziva od samo 1 ms koji učinkovito eliminira dvostruku sliku pružajući oštru i jasnu sliku čak i u najintenzivnijim igraćim situacijama. Uz izvanredno osvježavanje G2460PG modela, dovoljan je jedan glatki pokret pri uočavanju kretanja neprijatelja i ostalih natjecatelja.

Osim što igre oživljavanju samo jednim pokretom, dolaze i u 1920 x 1080 Full HD rezoluciji, a zahvaljujući svjetlini od 350 cd / cm monitor, mogu se doživjeti u jarkim i svijetlim bojama. Tome pridonosi i podrška modela G2460PG za DisplayPort koji omogućuje brzi i besprijekorni prijenos slike.

Glatko i hitro igranje po pristupačnoj cijeni
Pomisao „pljačkanja banke" neće pasti napamet niti „najhrabrijim" igračima uz nove AOC profesionalce u segmentu kompjuterskih igara: Novi AOC modeli G2460PQU / BR i G2460FQ odličan su izbor onim igračima koji žele poboljšati svoju igru po pristupačnoj cijeni.

Sa svojim 24-inčnim (61 cm) zaslonima i osvježavanju od 144 Hz, ovi monitori poboljšavaju igru do maksimuma. Kod oba monitora, umor očiju i lomljenje slike stvar je prošlosti s obzirom da imaju brzinu osvježavanja ekrana koje je dvostruko brže od uobičajenih prikaza od 60 Hz. Model G2460PQU / BR također plijeni s elegantnim crvenim dizajnom koji će nesumnjivo postati omiljeni modni dodatak svakod dnevnog boravka.

Proširite svoje vidike: G2770PQU

Sa svojim 27-inčnim (69 cm) TN panelom, G2770PQU najveći je monitor u segmentu kompjuterskih igara. Specifičan je po jednako velikoj brzini osvježavanja i brzom vremenu odziva kao i ostali AOC profesionalci iz virtualnog svijeta igara. Ovaj monitor je posebno pogodan za igrače koji vole uživati u svojim „pothvatima" iz veće udaljenosti, a kada se tome pridoda veliki zaslon, može se očekivati intenzivno i realno iskustvo igre bez konkurencije. Osim impresivnih karakteristika, G2770PQU nudi veliki izbor mogućnosti povezivanja uključujući MHL podršku za Android uređaje, cjelokupni sustav ergonomskih funkcija i integrirane stereo zvučnike.

Pobjedite umor očiju s i-care

Sati igranja pred monitorom često izazivaju umor očiju i utječu na cjelokupno raspoloženje. Zahvaljujući AOC i-care tehnologiji i najokorjeliji igrači mogu zaboraviti na iscrpljenost jer ova učinkovita tehnologija otkriva intenzitet okolnog svjetla i automatski se podešava svjetlinu monitora prema različitim osvjetljenjima. Na taj način naprezanje očiju može se učinkovito smanjiti i učiniti igranje dužim i „udobnijim" bez pojave umora i nervoze.

AOC proizvodi - savršeno božićno iznenađenje

S AOC-om nema zime: sa svojim impresivnim igraćim novitetima, AOC se nameće kao idealan brend za hladne zimske dane kada se najviše vremena provodi u zatvorenim prostorima. Kao jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora, posjeduje uređaje za svaki budžet te pruža pravu priliku za kupnju idealnog poklona vašim omiljenim igračima.

Novi AOC Style Line monitori uskoro su dostupni na našem tržištu po cijeni od:

G2460PG - 3,369.00 Kn (PDV uključen)

G2460FQ - 1,999.68 Kn (PDV uključen)

G2460PQU/BR - 2,899.00 Kn (PDV uključen)

G2770PQU - 3,799.00 Kn (PDV uključen)

20.11.2014. 13:32:00
Novi komentar
nužno
nužno