« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
UZORNI SIN

Angažirao ubojicu da za 200.000 eura likvidira njegove roditelje

Na zločinački pothvat muškarac se navodno odlučio kako bi naslijedio roditeljsku imovinu, no slučaj je otkriven prije kobnih posljedica

Fotografija vijesti
Više o

naručeno ubojstvo

,

roditelji i djeca

,

bizarne vijesti

Policija je danas uhitila 41- godišnjaka iz Zagreba zbog sumnje da je naručio ubojstvo svojih roditelja, za koje je bio spreman platiti vrtoglavih 200 tisuća eura, prenosi Hina.

Nakon što je protiv Balova dovršena kriminalistička obrada sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda danas mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od uništenja dokaza, utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

U službenom izvješću zagrebačka policija navela je da je osumnjičeni tijekom srpnja ove godine "jednoj muškoj osobi" predložio da za nagradu od 100 tisuća eura ubije njegova oca, a kasnije za isti novčani iznos i njegovu majku.

Na zločinački pothvat on se navodno odlučio kako bi naslijedio roditeljsku imovinu, no slučaj je otkriven prije kobnih posljedica.

U policiji kao ni na sudu nije bilo moguće doznati koliku je imovine Balov trebao naslijediti u slučaju smrti svojih roditelja, koji su ga, kako se neslužbeno doznaje, zbog obiteljskih nesuglasica planirali razbaštiniti.

20.09.2011. 14:47:55
Novi komentar
nužno
nužno