Andrew Zimmern kuša najbizarniju hranu koju možete zamisliti!
U Kazahstanu se Andrew gostio fermentiranim devinim mlijekom i dimljenom konjskom kobasicom, a zatim se zaputio u Italiju, u Rim, kako bi kušao janjeći mozak i teleće iznutrice.
Andrew Zimmern kreće u novu kulinarsku avanturu u potrazi za najneobičnijim svjetskim jelima. Na Travel Channelu subotom u 21 sat, od 9. siječnja, možete pratiti 6. sezonu njegovog popularnog serijala Bizarna hrana.
Andrew će vam otkriti što možete kušati u Dubaiju, Panami, Peruu... Smrdljivi tofu čeka vas u gastronomskoj prijestolnici Tajvana - Taipeiju, u Vijetnamu pak pačji jezici, puževi koji se sišu i dikobrazi uzgojeni na farmi!
U Kazahstanu se Andrew gostio fermentiranim devinim mlijekom i dimljenom konjskom kobasicom, a zatim se zaputio u Italiju, u Rim, kako bi kušao janjeći mozak i teleće iznutrice. Pogledajte kako Andrew otkriva, nabavlja i, naravno, jede najbizarnija svjetska jela.
Napominjemo da je Andrew ovog ljeta snimao i u Hrvatskoj, a taj ćemo materijal imati prilike gledati u 7. sezoni Bizarne hrane. Otkrit ćemo vam samo da je Dalmacija oduševila ovog svjetskog putnika, a hrana koju je kušao uistinu je uspjela iznenaditi njegovo nepce.
Novi komentar