« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
UKAZANJE ILI PRIJEVARA?

Amerikanka tvrdi da je uslikala Isusa

Američka je turistkinja u stijenama ugledala obrise čovjeka koji upire prstom na drugu stijenu, na kojoj je ugledala lice koje neodoljivo podsjeća na ono Isusa Krista

Fotografija vijesti
Više o

Isus

,

ukazanje u irskoj

,

ukazanje

,

Isus Krist

Turistkinja iz SAD-a tvrdi da je za vrijeme svog proputovanja Irskom uspjela na fotografiji zabilježili obrise lica Isusa Krista ocrtane na stijenama klifa Moher u zapadnom dijelu te zemlje.

Sandra Clifford, inače pilotkinja iz San Francisca, svojim je digitalnim fotoaparatom snimila obrise jednog od najprepoznatljivijih lica na svijetu dok je s prijateljicom bila u posjetu ovoj turističkoj atrakciji.

Kako tvrde dvije prijateljice, najprije su u stijenama ugledale obrise čovjeka koji upire prstom na drugu stijenu, samo kako bi ubrzo shvatile da obrisi na drugoj stijeni nevjerojatno podsjećaju na crte lica Isusa Krista.

„Nisam dvoumila niti sekunde - odmah sam prepoznala o komu se radi", rekla je Sandra, inače praktična vjernica.

„Budući da sam po zanimanju pilot, nisam baš sklona povjerovati svemu što vidim bez da to detaljno provjerim, pošto nas oči često varaju. S druge strane, u ovom slučaju uopće ne sumnjam o čemu se radi", rekla je.

Kako bi dobila potvrdu za to što je vidjela, Sandra je zamolila i grupu njemačkih turista da joj kažu što vide u stijeni, na što su joj oni potvrdili da se doista radi o obrisima koji neodoljivo podsjećaju na Isusa.

Priča se ubrzo proširila cijelim krajem, a tradicionalno pobožni Irci počeli su dolaziti na to mjesto kako bi se i sami uvjerili u Sandrine navode.

Iako se obrisi više ne mogu vidjeti, Sandra tvrdi da su fotografije koje je napravila potpuno legitimne i bez ikakve „pomoći" Photoshopa.

Radi li se tu doista o obrisima Isusa ili vještoj marketinškoj priči turističke zajednice, ostavljamo vama na prosudbu.

14.11.2011. 16:41:00
Novi komentar
nužno
nužno