« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
ISPLIVAVANJE TAJNI

Američki zrakoplovac priznao da je imao bliski susret s NLO-om

Charles Halt je nakon dugo godina šutnje odlučio zatražiti od britanske i američke vlade priznanje o postojanju izvanzemaljaca i NLO-a

NLO
NLO (Shutterstock)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

svjedoci

,

vanzemaljci

Nekadašnji američki zrakoplovac Charles Halt nedavno je priznao da je imao bliski susret s NLO-om blizu zračne baze u Suffolku. On je jedan od nekolicine bivših djelatnika američkog zrakoplovstva koji su izašli u javnost s izjavom da su NLO-i ometali funkcioniranje nuklearnih projektila i baza u SAD i Ujedinjenom Kraljevstvu. Halt se u mirovinu povukao još 1991. godine. Šokantni susret imao je 1980 kad je radio u RAF-ovoj bazi Bentwater. On kaže da je jednog jutra u prosincu 1980. godine nekoliko vojnih zaštitara u bazi vidjelo jarka svjetla u šumi blizu Woodbridgea. Ubrzo je iz baze krenula ophodnja da provjeri o čemu se radi. Dva vojnika iz ophodnje ustvrdila su da su prišla letjelici koja imala „trokutast oblik" i da je bila tamne metalik boje. Ubrzo po njihovom dolasku brzo i nečujno je nestala na nebu. Tjednima kasnije Haltu je rečeno da su svjetla opet u šumi. Zatim se Halt s nekoliko policajaca odvažio otići do svjetala noseći kameru kako bi ih snimio. Kad se približio lokaciji ugledao je udubljenja i tragove na zemlji. Na lokaciji je bila povećana razina radijacije i mnogo slomljenih grana.

>> Kineski aerodrom zatvoren zbog NLO-a?

Halt je rekao kako je jedan čovjek iz njegove pratnje prvi primijetio leteći objekt nalik oku koje trepće. Letjelica im se u jednom trenutku i primaknula. Halt kaže da se objekt ubrzo rastavio na pet dijelova koji su bili jasno vidljivi na nebu. U jednom trenutku jedan dio letjelice usmjerio je zbijenu zraku prema stopalima muškaraca. Halt nije siguran je li to bilo upozorenje, prijetnja ili pokušaj komuniciranja. Stvar je u svoje ruke uzela britanska vlast obzirom da se incident zbio van baze. Ali Haltu je dosta šutnje. S još šestoricom bivših kolega zahtjeva da američka i britanska vlada objave tajne dokumente o NLO-ima prikupljanje proteklih 60 godina, sve s ciljem potvrđivanja onoga u što sad već mnogi vjeruju - postojanje izvanzemaljaca. NLO-i su navodno jednom prigodom deaktivirali nuklearne projektile što mnogi tumače kao jasnu poruku da se čovječanstvo treba odmaknuti od takvih aktivnosti. Mnogi vojni službenici tvrde da im je bilo užasno teško razgovarati u krugu obitelji o svojim iskustvima s NLO-ima jer su svi, od najbližih rođaka do prijatelja i šire javnosti bili skloni ismijavanju takvih priča. Neki od njih su Dwynne Arneson i Robert Salas. Oni tvrde da znaju za postojanje najmanje 120 svjedočenja o NLO-ima koje su dali razni pripadnici zrakoplovnih snaga SAD-a. oni potiču vlade da priznaju kako izvanzemaljci već dugo posjećuju Zemlju.

>> Kazahstanci grade bazu za NLO-e

Slučajno ili ne, danas je u SAD-u u Washingtonu podržana i konferencija za novinstvo na kojoj se spominjalo i svjedočenje umirovljenog kapetana američkog zrakoplovstva Brucea Fenstermachera čiji je sigurnosni tim ugledao NLO u obliku cigarete blizu nuklearne baze F. E. Warren u Wyomingu 1976. godine. Jedan od najrenomiranijih istraživača iz sfera NLO-a i izvanzemaljaca Robert Hastings oduševljeno je rekao kako je sretan što se sve veći broj svjedoka odlučuje izaći u javnost sa svojim pričama  dodavši kako je neosporno da izvanzemaljci nadgledaju i ponekad ometaju djelovanje naših nuklearnih oružja, ma koliko to nekome bilo teško za povjerovati.

27.09.2010. 21:00:00
Novi komentar
nužno
nužno