« Lifestyle
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
PR objava

American Express - dvostruka korist

Uz PBZ Card peglanje kartice je još veće zadovoljstvo.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (PBZ)
Više o

American Express

Sigurno ste već vidjeli spot na televiziji ili ste uz jutarnju kavicu u novinama naišli na najnoviji American Express oglas?

Glavna poruka kampanje je dvostruka korist American Express kartice, koja se ostvaruje putem dva programa nagrađivanja - Membership Rewards i My Card. Zanimljivo je što korisnici American Express kartice jedini na našem tržištu kupujući ostvaruju dvostruku dobit. Peglanje kartice od sada je još veći užitak kada znate da svaki puta nešto osvajate.

Tijekom trajanja kampanje, točnije od 30. listopada do 31. prosinca 2009., svi novi korisnici American Express kartice oslobođeni su plaćanja upisnine i članarine za prvih godinu dana, a tu su i posebne pogodnosti ukoliko se učlane u Membership Rewards program nagrađivanja.

Bodovi za vrijedne nagrade

Devetu godinu zaredom Membership Rewards program nagrađuje vjernost korisnika. Za svaku potrošenu jednu kunu na vašoj kartici dobivate jedan bod, a budući da bodovi ne zastarijevaju, možete ih prikupljati sve dok ih ne odlučite zamijeniti za nagrade. Membership Rewards bodovima možete otkupiti dar sa znakom American Express, donirati ih u humanitarne svrhe ili ih iskoristiti kod odabranih partnera.

U ovogodišnjoj kampanji novi članovi na poklon dobivaju 5000 bodova dobrodošlice i prvu godinu sudjelovanja bez upisnine i članarine. U My Card programu nagrađuju se korisnici American Express kartice s čipom. Čip na kartici bilježi učestalost i iznose kupnje, pomoću kojih ostvarujete pravo na darove i popuste.

Jednostavno, na istom prodajnom mjestu plaćajte uvijek s istom karticom i pratite poruke na slipu. A kada ostvarite pravo na nagradu, prepustite se dobivenim pogodnostima!

Niste još korisnik American Express kartice? Što čekate! Nazovite 0800 3775 55 i prijavite se putem telefona ili jednostavno ispunite online pristupnicu i uživajte u svijetu American Express pogodnosti!

26.11.2009. 16:46:28
Novi komentar
nužno
nužno