« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
NOVOSTI

Amazfit predstavio novu generaciju pametnih satova iz serije Bip

Bip 3 i Bip 3 Pro za minimalan novac ispunit će maksimalna očekivanja koja tražimo od pametnih satova

Amazfit predstavio nove satove
Amazfit predstavio nove satove (Arhiva)
Više o

Amazfit Bip

Amazfit, rastući globalni brend pametnih satova u vlasništvu Zepp Healtha, još je u lipnju ove godine pod sloganom „Thing Big, Think Bip" predstavio novu generaciju pametnih satova iz serije sportske elegancije Bip. 

Bip 3 i Bip 3 Pro za minimalan novac ispunit će maksimalna očekivanja koja tražimo od pametnih satova i bez obzira na to što je „spakiran" u elegantno i tanko kućište, ovaj sat je obuhvatio sve vrhunske performanse za praćenje aktivnog i zdravog načina života. Oba sata dijele gotovo iste performanse, a glavna razlika je što Pro verzija dolazi s GPS sustavom.

Snažne mogućnosti i super tanak izgled

Oba sata dolaze s velikim, ali tankim LCD zaslonom u boji, podržavaju preko 50 živopisnih izgleda, a prate preko 60 sportskih aktivnosti. vodootporni su s certifikatom 5ATM, kontroliraju  ritam disanja, sna, razinu stresa, otkucaje srca, zasićenost kisika u krvi kao i menstrualni ciklus, a putem PAI sistema nadziru vaše dnevne ciljeve. Baterija može izdržati i do 14 dana,  no s obzirom na GPS kod Pro inačice moguće je da će trajati nešto kraće. 

Kako bi pratili sve navedene aktivnosti, oba sata spajaju se na mobilnu aplikaciju Zepp, a jedini uvjet za to je da Android podržava sve iznad 7.0, odnosno u slučaju Apple, iOS 12 sustav.

U tri boje

Bip 3 dolazi u crnoj, plavoj i rozoj boji dok je Bip 3 Pro dostupan u krem, rozoj i crnoj. 

Sve oko ovih satova je prihvatljivo i elegantno pa tako i njihova cijena, na web shopu www.venkon.hr Bip 3 liniju biti potrebno će biti zdvojiti 449,00 kuna, a za Pro 519,00 kn.

25.08.2022. 15:09:18
Novi komentar
nužno
nužno