« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
COOL

Alternativna medicina za znakove horoskopa

Alternativna metoda ima sve više pristalica, pa evo kako odabrati pravu metodu prema svom znaku horoskopa

Akupunktura je kao stvorena za Škorpione
Akupunktura je kao stvorena za Škorpione (Arhiva)
Više o

Ribe

,

alternativna medicina

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

homeopatija

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

reiki

,

makrobiotika

,

znakovi horoskopa

,

shiatsu

,

fitoterapija

Ovan će se najbolje snaći s fizioterapijom i kineziterapijom, jer velika većina njegovih problema dolazi od manjka kretanja, a to njegovom vladaru Marsu nikako ne odgovara. Uz to, pomoći će shiatsu, rekonekcija i reiki.

Bik je miran i strpljiv, a njegov vladar Venera najviše voli upravo sporije metode - muzikoterapiju, kromoterapiju i ostale relaksirajuće terapije.

Blizanci će pod svojim vladarom Merkurom biti oduševljeni prehranom na bazi namirnica prirodnog podrijetla kao što je makrobiotika.

Rak pod vlašću Mjeseca najbolje reagira na homeopatiju, jer lijekovi nastaju otapanjem u vodi kojem upravo vlada Mjesec. Takav način liječenja energije koja je poremećena bolešću daje najbolje rezultate za ovaj znak.

Lav ne voli dugotrajne terapije, pa kako mu je vladar Sunce, preporučuje se termoterapija - voda, parafin i razne vrste ljekovitih blata izvući će sve bolesti iz Lava dovoljno brzo da ne odustane.

Djevica voli prirodu, a bilo kakva invazivna metoda im je strana, pa je za njih najbolji odabir fitoterapija. Upotrebom povrća i biljnih ekstrakata, eteričnih ulja i prirodnih antioksidansa, minerala i flavonoida brzo će se oporaviti.

Vaga će se zbog vladara Venere odlično prilagoditi svakoj nježnoj metodi, a stručnjaci preporučuju da to bude aromaterapija. Esencije i aromatska biljna ulja bit će najbolji način za liječenje ovog znaka, što donosi suvladar Saturn.

Škorpion će se oduševiti kad mu se predloži akupunktura, koja će najbolje djelovati na energije koje kolaju ovim snažnim znakom. Pluton, vladar Škorpiona planeta je regeneracije koja odlično reagira na ovakav način liječenja.

Strijelac je najbolji pacijent za primjenu astrološke medicine, jer će astrološki liječnik precizno odrediti koje organe treba liječiti i kada početi, a homeopatija će napraviti savršen posao.

Jarac je pod vlašću Saturna, što znači da odlično reagira na neke metode alternativne medicine kao što su kristaloterapija, kiroterapija i metaloterapija.

Vodenjak je znak kojim vlada Uran, otvorena duha, tako da su mu alternativna medicina, meditacija i joga normalne stvari, a najbolje reagira na orijentalnu medicinu - lijekovi na biljnoj bazi uz masaže i stimulaciju energetskih tokova.

Ribe pod vlašću Neptuna odlično će reagirati na pranoterapiju, finu i mirnu metodu liječenja bez dodira koja će sjajno uravnotežiti energije i vratiti tijelo u ravnotežu.

10.10.2014. 16:25:00
Novi komentar
nužno
nužno