« Rukomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ODLAZAK U SUSJEDSTVO

Alilović potvrdio prelazak u Pivovarnu Laško

Za prelazak u klub iz Celja najviše me privukla njihova želja da se vrate u vrh europskog rukometa, otkrio je naš najbolji golman

(hrs.hr)
Više o

Mirko Alilović

,

Pivovarna Laško

Mirko Alilović, sjajni 24-godišnji vratar hrvatske rukometne reprezentacije i španjolskog Ademar Leona, potvrdio je za Marcu da će sljedeće tri sezone braniti za Pivovarnu Laško.

Alilović je španjolskom sportskom dnevniku još krajem prošle godine obznanio da nakon pet godina napušta Španjolsku, ali tada još nije znao u kojoj će sredini nastaviti karijeru. Početkom ove godine potpisao je trogodišnji ugovor s Pivovarnom Laško, a novinaru Marce obrazložio je svoju odluku.

"Za prelazak u klub iz Celja, najviše me privukao njihov projekt, odnosno želja da vrate nekadašnju reputaciju vrhunskog kluba u europskim razmjerima, odnosno činjenica da su doveli trenersku instituciju u liku Zvonimira Serdarušića, koji je Kiel doveo na vrh u Njemačkoj. Svidio mi se projekt Pivovarne Laško", izjavio je Alilović.

Nakon sjajnih obrana u dresu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Austriji, Alilović je zadržao isti trend i u svom klubu. U subotnjem dvoboju 16. kola ASOBAL lige i pobjedi njegovog Ademar Leona protiv Alcobendasa 18-15, Mirko je imao nevjerojatnih 67% obrana!

"Najvažnije je da smo pobijedili u toj utakmici, osobni učinak je u drugom planu", skromno je izjavio. (Totalsport)

08.02.2010. 19:27:41
Novi komentar
nužno
nužno