« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
ODLAZAK LEGENDE

Alessandro Nesta karijeru nastavlja u SAD-u

"Meni je 36 godina i sve mi je teže podnositi napore pretrpanog kalendara natjecanja. Odlazim iz velikog kluba u kojem sam proveo deset lijepih godina", rekao je Nesta

Fotografija vijesti
Više o

Alessandro Nesta

,

AC Milan

,

New York Red Bull

Jedan od ponajboljih braniča svijeta i Milanova legenda Alessandro Nesta na kraju sezone napušta AC Milan u kojem je proveo deset godina te karijeru nastavlja u New York Red Bullsima, prenosi Hina.

"Meni je 36 godina i sve mi je teže podnositi napore pretrpanog kalendara natjecanja. Ja nisam igrač koji bi sjedio na klupi, ako nemam osjećaj da sam važan dio momčadi onda je najbolje da potražim novu sredinu. Odlazim iz velikog kluba u kojem sam proveo deset lijepih godina. Još ništa nisam potpisao, ali rado bih nastavio karijeru u SAD-u, to bi bilo odlično iskustvo", rekao je u četvrtak Nesta.

Karijeru je počeo u Laziju, a od 2002. je u AC Milanu s kojim je osvojio dva domaća prvenstva, te dvije Lige prvaka. Za reprezentaciju Italije skupio je 78 nastupa, a vrhunac reprezentativne karijere doživio je 2006. kada su osvojili naslov svjetskih prvaka.

11.05.2012. 08:16:00
Novi komentar
nužno
nužno