« Spektakli
objavljeno prije 15 godina

Alec Baldwin najavio odlazak u penziju 2012.

Glumac bi se rado ponovno oženio i odgajao dijete u potpunoj anonimnosti

(Getty Images)
Više o

Alec Baldwin

,

30 Rock

,

skrbništvo nad djecom

,

ireland baldwin

,

kim bassinger

Alec Baldwin, glumac kojega noćobdije mogu gledati u odličnoj američkoj humorističoj seriji "Televizijska posla" (30 rock) u nemogućem treminu na Novoj TV, najavio je da će u ožujku 2012., kad je najavljen završetak snimanja serije, otići u penziju.

Najpopularniji od četvorice glumačke braće Baldwin planira se ponovno oženiti i imati još djece nakon što je stekao iskustvo s prvim djetetom oko kojeg je vodio jednu od najnemilosrdnijih bitki za skrbništvo s bivšom suprugom Kim Bassinger. Par koji je prije Brangeline bio najpoznatiji glumački par ljepotana, prvo je punio novine svojim političkim izjavama kako će se emigrirati iz SAD-a ako Bush pobijedi na izborima 2000. (Bush je pobijedio, oni nisu emigrirali). Nakon dvije godine par se odlučio rastati i krenula je bitka u medijima u kojima nisu birali sredstva. Dugogodišnja nepoštedna bitka oko skrbništva nad kćeri Ireland kulminirala je 2007. godine kada su sve novine objavile transkript poruke koju je Alec ostavio kćeri na mobitelu.

Naime, u toj ju je poruci, frustriran što mu se ne javlja na mobitel u dogovoreno vrijeme, Alec nazvao tada jedanaestogodišnju Ireland "bezobzirnom malom svinjom". Njegova je poruka izazvala buru u medijima, koja je kulminirala njegovom isprikom u kojoj je za cijeli slučaj optužio "jednu osobu" s kojom već godinama vodi frustrirajuću bitku koja ga je dovela do gubitka strpljenja. 

U intervjuu magazinu Playboy, Alec je ponovno spomenuo neugodni događaj, ponovno se ispričavši za poruku na mobitelu. Rekao je da je u to vrijeme razmišljao o povlačenju iz serije "Televizijska posla" i imao suicidalne misli i da nije siguran ne bi li stvarno izvršio samoubojstvo da nije primio brojna pisma podrške kolega koji su više zamjerili Kim što je objavila snimku nego njemu koji je djetetu izgovorio neprimjerene riječi.

Sada, kad je s kćeri izgladio sve probleme i s njom se rado pojavljuje u javnosti, Baldwin planira ponovnu ženidbu: "Rado bih da jednog dana dođe moj budući osmogodišnji sin iz škole i pita me je li istina da sam jednom bio slavan kao što pričaju djeca u njegovoj školi. Tada bi izvadio stare albume i DVD-ove i pokazivao mu sebe na vrhu karijere, a sin bi zadivljeno gledao i čudio se kako je moguće da tata sada sjedi kod kuće, brine za njega, kuha i posprema, a mama radi."

17.06.2009. 09:14:32
Novi komentar
nužno
nužno