« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana
AOC

AGON by AOC novi monitor

AGON by AOC, vodeći globalni brend gaming monitora i IT dodataka s ponosom predstavlja AG276QZD, najnoviji model hvaljene AGON PRO serije

AGON by AOC
AGON by AOC (AOC/AGON)
Više o

monitor

,

AOC

,

AGON

AGON by AOC, vodeći globalni brend gaming monitora i IT dodataka s ponosom predstavlja AG276QZD, najnoviji model hvaljene AGON PRO serije. Ovaj vrhunski gaming monitor od 26.5 inča (68,6 cm) ima OLED panel koji pruža oštru QHD rezoluciju (2560x1440) pri nevjerojatnoj stopi osvježavanja od 240 Hz i munjevito brzo vrijeme odziva GtG od 0,03 ms. AG276QZD nudi omjer beskonačnog kontrasta koji oduzima dah zahvaljujući osvjetljenju OLED panela po pikselu, savršenim razinama crne i širokom rasponu boja (10-bitna dubina boje i 98,5 DCI-P3 pokrivenost), što ga čini izvrsnim izborom za gamere koji cijene i vizualnu izvrsnost i izniman performans. Zahvaljujući svojim upečatljivim, asimetričnim detaljima dizajna s dvobojnom crnom/svemirsko sivom završnom obradom, AG276QZD ne samo da privlači poglede, već je i dobitnik nagrade Red Dot Design Award (2022.).

State-of-the-art: OLED tehnologija s HDR10

AGON PRO AG276QZD koristi napredni OLED panel, pružajući neviđen omjer kontrasta u usporedbi sa svakodnevnim LCD monitorima (ujednačeno pozadinsko osvjetljenje) i realistične boje sa savršenom crnom i širokim kutovima gledanja. Relativno brže vrijeme odziva zaslona (0,03 ms GtG) i niže kašnjenje unosa, kao i podrška za Adaptive-Sync i G-Sync kompatibilnost olakšavaju besprijekorno gaming iskustvo.

S podrškom za HDR10, AG276QZD pruža zapanjujuće vizualne prikaze i izvanrednu točnost boja što rezultira impresivnim gaming okruženjem, bilo da se radi o brzim multi-player natjecateljskim pucačinama, MOBA ili akcijskim naslovima, ili pak u single-player naslovima. Široki raspon boja osigurava živopisne i realistične boje, oživljavajući svaki okvir na zaslonu, čineći monitor sposobnim za gledanje i stvaranje sadržaja.

Elegantan novi dizajn i izvrsna RGB prilagodba
U ovoj 6. generaciji AGON monitora, novi AG276QZD prikazuje sofisticirani crni anodizirani metalni završni sloj na prednjem kućištu te svemirsko sivom bazom postolja. Njegov dizajn spreman za esport dodatno se odražava praktičnim značajkama kao što su mehanizam za brzo otpuštanje za jednostavno postavljanje i ručka jednostavna za korištenje, savršena za nošenje ove gaming zvijeri na LAN zabave i turnire. Također, Kensington brava pomaže u osiguranju monitora i na takvim javnim mjestima. Mala površina baze ostavlja više prostora na stolu za miša i tipkovnicu koji se mogu spojiti preko ugrađenog 2-portnog USB 3.2 huba. Gumena kopča za držanje kabela omogućuje korisnicima da sve lijepo pospreme, ukupno smanjujući nered na radnoj površini. Dok ergonomske značajke postolja, poput podešavanja visine od 130 mm, portretne orijentacije ili podešavanja nagiba, promiču fizičku udobnost.

Nadalje, za one gamere koji vole uskladiti monitor sa svojim šarenim perifernim uređajima, AG276QZD uključuje Light FX RGB opcije prilagodbe koje korisnicima omogućuju stvaranje savršenog ambijenta za njihove gaming sesije. Light FX se može sinkronizirati s odabranim AOC GAMING i AGON periferijama (gaming tipkovnice, gaming miševi, podloge za miševe i slušalice) pomoću AOC-ovog G-Menu softvera jednostavnog za korištenje.

AGON PRO AG276QZD dotuspan je od lipnja 2023. po preporučenoj maloprodajnoj cjeni od 999 eura

24.06.2023. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno