« Biznis
objavljeno prije 1 godinu
NOVOSTI

AGON by AOC i Red Bull nastavili s gaming partnerstvom

Prošle je godine partnerstvo sponzoriralo 519 događaja u 23 zemlje, osiguravši čak 580 AGON by AOC gaming monitora za esport pozornice diljem svijeta

AGON by AOC & Red Bull
AGON by AOC & Red Bull (Arhiva)
Više o

Red Bull

,

AOC

,

AGON

AGON by AOC, jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora1 i IT dodataka, i Red Bull ponovno su se udružili kako bi i u 2023. osvojili svijet esporta. Partnerstvo je počelo 2019. godine i od tada bilježi kontinuirani uspjeh, a oba su brenda spremna unijeti još više uzbuđenja i akcije u svjetsku gaming zajednicu.

Prošle je godine partnerstvo sponzoriralo 519 događaja u 23 zemlje, osiguravši čak 580 AGON by AOC gaming monitora za esport pozornice diljem svijeta. Red Bull esport događaji su 2022. privukli više od 100 tisuća gledatelja uživo i online. Streamovi su generirali 14,7 milijuna pregleda, s nevjerojatnih 432 milijuna minuta gledanja.

Natjecateljski gaming monitori iz linija AOC GAMING, AGON i AGON PRO bit će osigurani za sve ove događaje, omogućujući pritom najbolji performans svih sudionika. Serija AGON PRO uključuje monitore najviše razine AGON by AOC portfelja, namijenjene sportašima i esport entuzijastima. Ovi vrhunski gaming monitori dizajnirani su u suradnji s profesionalnim esport organizacijama, kao što je renomirani tim G2 Esports, a sve s ciljem pružanja ultimativnog gaming iskustva. S visokim stopama osvježavanja do 360 Hz, ekspresno brzim vremenima odziva od samo 0,5 ms, i s niskim ulaznim kašnjenjem, ovi su monitori stvoreni za gaming okršaje.

Također, u 2022. ova su tri esport turnira, koja su sponzorirali Red Bull i AGON by AOC, okupila impresivno veliku publiku:

  • Red Bull Campus Clutch: Ovaj globalni Valorant turnir ekskluzivan je za studente sveučilišta, a 2022. serija se održala u 50 zemalja i 300 sveučilišta. Najbolji timovi iz 400 natjecanja plasirali su se na svjetsko finale od 13. do 16. prosinca 2022. Finale se održalo na stadionu Pacaembu u São Paulu u Brazilu, a tim Northwood iz SAD-a natjecao se protiv kanadskog tima 07 i osvojio naslov Campus Clutch kao i glavnu nagradu od 20.000 €.

  • Red Bull Flick: Globalna serija turnira 2vs2 CS:GO u kojima su se amaterski dvojci sučeljavali s drugim amaterima ili izravno pozvanim dvojcima, natječući se na prilagođenim kartama s načinom igre "Hold the Spot". Najbolji timovi iz 13 zemalja plasirali su se na Svjetsko finale u Kopenhagenu u Danskoj od 19. do 20. studenog 2022. U velikom finalu, jedan od amaterskih dvojaca, Alec 'Puteli' Koivanen i Juho '8Juho8' Kankaanpää iz finskog tima KUUsamo .gg postali su prvaci Red Bull Flick Invitational 2022. i dobitnici nagrade od 20.000 eura.

  • Red Bull Solo Q: Odvijajući se u 18 država, ovaj amaterski 1vs1 League of Legends turnir kulminirao je Svjetskim finalem 2022. od 14. do 16. listopada 2022. na Manhattanu u New Yorku, a Ahilleas 'SneakyLemon' Natsis pobijedio je u natjecanju. Ovogodišnje Solo Q kvalifikacije su u tijeku, a finale će se održati u Londonu tijekom Mid-Season Invitational (MSI) 19. svibnja 2023., dajući sudionicima priliku da uživo gledaju MSI turnir, uz natjecanje u vlastitim bitkama.

"AGON by AOC tim uzbuđen je što nastavlja partnerstvo s Red Bull Esports suradnjom koja raste od 2019. godine. Naša zajednička predanost pomicanju granica natjecateljskog gaminga omogućila nam je stvaranje nezaboravnih iskustava i za natjecatelje i za obožavatelje. Ponosni smo što nastavljamo podržavati ove prestižne događaje s najsuvremenijim tehnologijama prikaza koje koristimo u našim gaming monitorima", izjavila je Anna Stefańczyk, voditeljica globalnog marketinga AOC-a.

Uzbuđenje se definitivno nastavlja s nadolazećim turnirima 2023.:

Red Bull Flick 2023 Finland x AGON by AOC - 22. travnja 2023. (subota)

Red Bull Solo Q Denmark x AGON by AOC - 29. travnja 2023. (subota)

Red Bull Solo Q Argentina x AGON by AOC - 6. svibnja 2023. (subota)

Nadalje, Red Bull i AGON by AOC nastavljaju podržavati Red Bull Kumite, jedan od najprestižnijih događaja borbenih gaming naslova.

S uzbudljivom linijom događaja i vrhunskim gaming monitorima, partnerstvo Red Bulla i AGON by AOC sigurno će stvoriti još više uzbuđenja i energije u svijetu esporta 2023. Ostanite s nama za više novosti i pripremite se za novu razinu gaminga!

22.04.2023. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno