« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
TUĐA ZARUČNICA

Afera bi Johna Terryja mogla koštati kapetanske vrpce

Terry je bio u vezi s partnericom svog suigrača Waynea Bridgea kojoj je platio pobačaj i "razvedravanje" nakon njega

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

afera

,

John Terry

,

engleska reprezentacija

,

Wayne Bridge

,

kapetan reprezentacije

Budućnost Johna Terryja kao kapetana engleske nogometne reprezentacije neizvjesna je nakon što je britanski ministar sporta izjavio da Engleski nogometni (FA) savez mora razmotriti tvrdnje o njegovom privatnom životu.

FA je nakon izbijanja skandala objavio da konačnu odluku ostavlja izborniku Fabiu Capellu, ali ministar sporta Gerry Sutcliffe ističe da se, tko god da ima ulogu kapetana reprezentacije, mora ponašati jednako na terenu i izvan njega.

Sutcliffe dodaje da napisi da je "oženjeni Terry imao vezu s partnericom svog suigrača Waynea Bridgea dovodi u pitanje njegovu ulogu kapetana reprezentacije".

Kako piše u ponedjeljak "News of the Wolrd", Bridgeova bivša zaručnica i majka njegovog trogodišnjeg djeteta ostala je u drugom stanju dok je bila u vezi s Terryjem nakon čega joj je on platio pobačaj u sedmom tjednu trudnoće. Poslije postupka joj je dao 20.000 funti da se "razvedri". Veza je trajala četiri mjeseca, a počela je kada je Bridge prešao iz Chelsea u Manchester City.

Terry je u braku s Toni Poole s kojom ima dvoje djece, a ova afera baca ljagu na njega kao kapetana reprezentacije pet mjeseci prije početka SP u Južnoafričkoj Republici.

Nakon što je afera objavljena u "News of the World", uz fotografije ljubavnika, branič engleskog prvoligaša Chelsea dobio je presudu Vrhovnog suda o zabrani objavljvanja priče, ali je ta odluka odbačena u petak. (hina/metro-portal)

01.02.2010. 14:35:10
Novi komentar
nužno
nužno