« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

ADATA predstavlja superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice Premier Pro konstruirane su pomoću NAND flash čipova visoke kvalitete i mogu izdržati do 40 000 sati snimanja videozapisa visoke razlučivosti

ADATA memorijske kartice
ADATA memorijske kartice (ADATA)
Više o

memorijske kartice

,

ADATA Technology

,

MicroSDXC

ADATA Technology predstavlja MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice ADATA Premier Pro koje krasi velika robusnost - to su memorijske kartice klase 30 brzine videozapisa (V30) posebno namijenjene kontinuiranom snimanju i stalnom presnimavanju. Savršene su za kamere na kokpitima automobila, nadzorne sustave i sve druge primjene koje zahtijevaju izdržljivost radi stalnog snimanja. Uz ocjenu klase performansi u primjeni 2 (A2) mogu korisnicima ponuditi bržu i lakšu upotrebu, a funkcioniraju i u ekstremnim okruženjima jer su vodootporne, otporne na udarce, statički elektricitet i rendgenske zrake.

Stvorene za tisuće sati snimanja

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice Premier Pro konstruirane su pomoću NAND flash čipova visoke kvalitete i mogu izdržati do 40 000 sati snimanja videozapisa visoke razlučivosti. Bilo da se radi o manjoj prometnoj nezgodi snimljenoj kamerom na ploči s instrumentima automobila, incidentu na CCTV-u ili kućom videozapisu snimljenom kamkorderom, korisnici mogu biti sigurni da će sve biti snimljeno.

Sveobuhvatna zaštita

Zahvaljujući tehnologiji koda za ispravljanje pogrešaka te kartice sada mogu prepoznati i ispraviti još više pogrešaka u podacima. Uz to su i vodootporne (mogu izdržati 30-minutno uranjanje u vodu dubine 1 m), otporne na udarce, rendgensko zračenje (usklađene su sa standardom ISO7816-1), statički elektricitet (prošle su testiranje na statički elektricitet EMC IEC61000-4-2) te su otporne na ekstremne temperature (od -25 °C do 85 C°).

S kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju pohranu na tisuće fotografija i na desetke sati filmova u razlučivosti Full HD na mobitele, automobilske kamere ili nadzorne sustave. Na tim se karticama klase performansi u primjeni 2 (A2) mogu brže izvršavati i pokretati aplikacije radi ugodnijeg rada.

Piše: Sanja Ledinek
01.08.2019. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno