« Biznis
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
SAZNAJEMO

Abrakadabra rješava sve vaše probleme

Želite svoju omiljenu kremu, novi badić, hitno trebate poklon, ili ste zaboravili nešto – gdje god da se nalazite, nema razloga za brigu jer Abrakadabra stiže upomoć

Nabavite sve što vam treba
Nabavite sve što vam treba (Arhiva)
Više o

webshop

,

Abrakadabra webshop

Bilo da ste već na moru ili se spremate za svoj godišnji odmor, ne trebate trošiti sate i sate na potragu za vašim omiljenim proizvodima za ljeto jer su oni, uz webshop Abrakadabra.com, sada dostupni bilo gdje. Jednostavno naručite svoju omiljenu kremu za ljeto, obradujte svoje dijete novom igračkom, nabavite bazen ili opremu za ljetne sportove baš tamo gdje se nalazite ili gdje planirate ljetovati. Pošaljite svoje prste u kupovinu bilo kad jer sve stiže besplatno.

U širokom ljetnom asortimanu webshopa Abrakadabra, odabrali smo nekoliko ključnih komada koji će ovo ljeto učiniti još posebnijim bez obzira na kojoj ste destinaciji.

Trendi look za plažu

To što tijekom ljeta na sebi većinom nosimo raznorazne oskudnije „krpice", ne znači da ih ne odabiremo pažljivo. Bez obzira na odabranu destinaciju za kupanje, bilo to more, jezero ili rijeka, uz savršen badić, šešir i ručnik dani ljetnih radosti postaju još ugodniji.

Ako nemate previše vremena za potragu za savršenom kombinacijom, ili ste se jednostavno zaželjeli novih ljetnih krpica i dodataka, u samo par klikova odaberite trendi jednodijelni badić, Jana ručnik za plažu ili nove sandale naručite putem webshopa Abrakadabra.

Tvoje omiljene kreme nema na otoku, ali ima na Abrakadabri

Ljeto je i vrijeme kada moramo posebno paziti na našu kožu, prije i poslije izlaganja suncu. Uz neizbježnu bočicu vode, potrebna nam je, naravno, i adekvatna kozmetika, kao i krema sa zaštitnim faktorom.

Pri odabiru kozmetike tijekom visokih temperatura, posebnu pozornost treba posvetiti i vodootpornoj dekorativnoj kozmetici kako bi sve na vašem licu ostalo postojano.

Kada je riječ o zaštitnom faktoru, iskoristite Garnier akciju, gdje vas uz Garnier Ambre Solaire čeka gratis ulje za sunčanje.

Odvažite se na aktivno ljeto i isprobavanje vodenih sportova

Kupanje i izležavanje na suncu svakako je vrhunski ljetni gušt, ali za ljeto za pamćenje odvažite se na isprobavanje nekog vodenog sporta.

Ako niste navikli na sportske aktivnosti i želite se lagano uhodati u novi ljetni hobi, preporuka je maska za ronjenje. Ako ipak želite malo više aktivnosti, oduševit će vas Bestway daska na napuhavanje 2u1, koju možete upotrijebiti kao kajak ili za stojeće veslanje. 

Bez obzira na odabranu aktivnost, sve potrebno možete pronaći na webshopu Abrakadabra.com.

Ne ideš na more, nabavi bazen ili roštilj

Ljetne dane za pamćenje možete imati čak i ako se ove godine niste uputili na more ili na neko putovanje. Uz vlastiti bazenčić, veseli suncobran, roštilj i vrhunsku ekipu ljetna zabava može početi. 

Obradujte svoje najmlađe

Najuzbudljivije godišnje doma vrijeme je i za razigranost, a sigurno znate koliko se vaši najmlađi vesele poklonima. Sigurno će ih razveseliti igračka za plažu u obliku kita na napuhavanje ili obruča za skakanje

Pošaljite svoje prste u kupovinu i opremite se za ljeto uz asortiman webshopa Abrakadabra. Online kupovina posebno je korisna za sve koji se nalaze u područjima ograničenog asortimana ili koji su zaboravili potrepštine za savršeno ljeto nabaviti na vrijeme. Sve potrebno za najuzbudljivije godišnje doba stiže besplatno na kioske Tiska i Paketomate, a narudžbe iznad 900,00 kn na kućni prag. 

10.08.2016. 09:36:00
Novi komentar
nužno
nužno