« Zagreb
objavljeno prije 9 godina
ZEGEVEGE

8. ZeGeVege festival održivog življenja 4. i 5. rujna

Na više od 90 štandova predstaviti stotinjak domaćih i inozemnih izlagača, ekoloških poljoprivrednika i proizvođača biljne hrane, proizvođača kozmetike koja nije testirana na životinjama i još mnogo toga

ZeGeVege zabavlja i educira
ZeGeVege zabavlja i educira (Prijatelji životinja)
Više o

Trg bana Jelačića

,

ZeGeVege

,

ZeGeVege festival održivog življenja

Već osmu godinu za redom ZeGeVege festival održivog življenja razveselit će prolaznike na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. ZeGeVege festival iz godine u godinu postaje sve važnija i popularnija manifestacija grada Zagreba što ukazuju i podaci da ga je prošle godine posjetilo gotovo 40.000 domaćih i inozemnih posjetitelja, a zbog velikog interesa izlagača, izvođača i posjetitelja ove godine povećavamo broj štandova za izlagače i broj šatora s dodatnim aktivnostima.

Tako će se na više od 90 štandova predstaviti stotinjak domaćih i inozemnih izlagača, ekoloških poljoprivrednika i proizvođača biljne hrane, proizvođača kozmetike koja nije testirana na životinjama, razne ekološke inovacije, udruge za prava ljudi, zaštitu i prava životinja i slični.

Za glazbeni i zabavni dio programa bit će zaduženi DJ-evi i plesne skupine, dok će se u posebnom šatoru održavati edukativni program tijekom kojeg će se održati mnogobrojne edukativne radionice i predavanja, video projekcije, radionice kuhanja, nutricionistička savjetovanja i razne druge dodatne aktivnosti.

8. ZeGeVege festival održivog življenja održava se 4. i 5. rujna 2015., na Trgu bana Josipa Jelačića, i to u petak od 9 do 21 sat i subotu od 9 do 19 sati.

09.06.2015. 15:19:00
Novi komentar
nužno
nužno