« Fun
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
OD IGLE DO LOKOMOTIVE

8 ludih stvari koje možete kupiti preko interneta

Mnogi ljudi vole potrošiti svoj teško zarađeni novac na dosadne stvari. Srećom, internet nudi i kupnju doslovce svega što možemo zamisliti!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

internet

,

uranij

,

kupnja

,

tenk

8. Slavna osoba - ako imate nezamislive količine novaca i ne znate kako ih potrošiti kontaktirajte kompaniju Millionare's Concierge koja će vam iznajmiti poznate ličnosti poput Pamele Anderson ili Leonarda DiCapria za vaše privatne tulume. Paris Hilotn možete nabaviti već za 100.000 dolara, no nitko ne može nadmašiti Donalda Trumpa koji se iznajmljuje za nevjerojatnih 300.000 dolara po satu.

7. Sposobnost da hodate po vodi - razvijena od kompanije Water Walking Ball, velika lopta na napuhavanje omogućuje vam da hodate po vodi. Za samo 500 dolara.

6. Netko da stoji u redu umjesto vas - stranica www.linestandig.com omogućuje vam da platite osobu koja će stajati u redu umjesto vas. Nažalost, usluga je ograničena samo na područje SAD-a.

5. Leteće odijelo - po cijeni od 600 do 1500 dolara možete kupiti leteće odijelo od poliestera koje vam omogućuje da klizite kroz zrak po nevjerojatnim brzinama. Naravno podrazumijeva se da imate znanje u skokovima s padobranom.

4. Levitirajući skuter - ovo tehnološko čudo proizvodi kompanija Hammacher Schlemmer, a možete ga nabaviti po cijeni od 17.000 dolara. Levitirajući skuter radi na principu zračnog jastuka pomoću kojeg se vozilo održava iznad zemlje.

3. Odijelo na mlazni pogon - ako tražite nezaboravnu avanturu, stranica Jet P.I. nudi vam odijelo na mlazni pogon. Nažalost, postoji i malo upozorenje koje kaže da će odijelo moći kupiti "kvalificirani individualci koji su prošli odgovarajući trening".

2. Tenk - u Velikoj Britaniji, kada vojska dođe do viškova oklopnih vozila, zbog redizajna ili starosti, takve modele ponude na prodaju zainteresiranoj javnosti. Stranica www.tanksforsale.co.uk nudi razne vrste vojnih vozila i tenkova, a za vašeg novog oklopnog ljubimca morat ćete izdvojiti oko 60.000 dolara. Nažalost, ako nemate privatnu farmu ili parcelu nećete ga moći voziti bez da završite u zatvoru.

1. Uranij - radi se o vrlo radioaktivnom izotopu koji je Hirošimu i Nagasaki pretvorio u pepeo te zatrovao generacije ljudi. Može biti vaš za samo 200 dolara, što je primjećujete, jeftinije od Xboxa 360. Zanimljivo, na stranici United Nuclear koja nudi radioaktivne materijale u znanstvene svrhe,  stoji da jevećina zaliha uranija rasprodana, što nas dovodi do pitanja tko to uopće i zašto kupuje.

20.02.2010. 14:14:07
Novi komentar
nužno
nužno