« Život
objavljeno prije 2 godine
LOŠE...

7 znakova da se razvod bliži

Odvjetnici svakodnevno gledaju razvode u sudnicama i van njih, tako da su najstručniji kada su u pitanju znakovi da se razvod bliži

Kako znati da je gotovo
Kako znati da je gotovo (Shutterstock)
Više o

razvod

,

znakovi

Razvod je nezgodna stvar, uzroka ima mali milijun, a ako želite predvidjeti može li se to dogoditi i vašem braku obratite se najpozvanijima - odvjetnicima za razvode.

Bez obzira na sve viceve o odvjetnicima, oni svakodnevno gledaju razvode u sudnicama i van njih, tako da su najstručniji kada su u pitanju znakovi da se razvod bliži.

Česta tišina - loš znak ako par ima vrijeme kada ne razgovara. Naravno da je borba zdrava za svaku vezu, ali ako se iz povremenog pretvori u redovito, a završava burno. Znači da su šanse za dugoročni uspjeh male.

Loš seks - ljudi mogu biti bez seksa, ali krajnji je zaključak da smo živa bića i seks je prirodna želja. 

Malo toga zajedničkog - iako je istina da se suprotnosti privlače, nemojte pretpostaviti da će to održati kvalitetu veze. Na primjer, ako je netko ekstrovert i voli biti vani do ranih jutarnjih sati, a drugi se voli uspavati s čašom mlijeka predvečer nema načina da par izdrži ovaj životni stil.

Neiskrenost oko novaca - brak je partnerstvo i svaka osoba treba biti odgovorna drugoj za svoju potrošnju. Kada se novci podijele, partnerima je lako potrošiti previše novaca. Par može imati odvojene ili zajedničke račune, ali ako nema transparentnosti o tome koliko se troši i štedi gotovo je nemoguće postaviti zajedničke ciljeve.

Nema svađa - mnogi supružnici izbjegavaju neugodne situacije i probleme bježeći od istine ili ignorirajući nešto što im je umu. Trebali biste biti u situaciji da možete drugoj osobi sve reći i da ste sposobni razgovarati o svemu.

Nepoštovanje načina iskazivanja ljubavi - poznavanje ljubavnog jezika vašeg partnera, kada ste svjesni kako se on ili ona osjećaju poštovano, ključno je za dugoročni uspjeh braka. Iako se supružnici mogu voljeti, možda se neće osjećati voljeno ako ljubav pokazuju na različite načine. Ako jedan od supružnika pokazuje ljubav čineći korisne stvari ili kupujući poklone, a drugi pokazuje ljubav na verbalni načni ili kroz dodir onda se ljubav zapravo teško prima.

Posao prije braka - može biti problem kada partner stavlja karijeru ispred svega ostalog, čak i ispred braka. Ovo izaziva neslaganje u braku. Čak i najjače veze pucaju kada jedna osoba stavlja posao ispred veze.

21.09.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno