« Život
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
AHA!

7 savjeta za sretan brak

Znamo da ste ih pročitali već tisuću, no svejedno bacite oko na ovih sedam savjeta koji će vam pomoći da ostvarite sreću u braku

Na sreći u braku treba raditi
Na sreći u braku treba raditi (Arhiva)
Više o

sreća

,

brak

Sretan brak jedna je od stvari koju sanja većna ljudi - tko ne bi želio biti zadovoljan s partnerom i uživati u njegovom/njezinom društvu cijeloga života?

No, nije to baš tako jednostavno, pa ne treba zanemariti što je Sam Fahmy objasnio na stranici indy100 što je sve važno kako bi par bio sretan. 

Bez uspoređivanja - ponekad ćete gledati druge parove i pomisliti zašto mi nismo takvi. Nemojte zaboraviti da idealni parovi koje gledate mogu samo tako izgeldati izvana, nitko ne što se događa između četiri zida. 

Budite prijatelji - jednog dana, kada se emocije stišaju, a uđete u rutinu, važno je da budete prijatelji. Puno vremena ćete provesti zajedno. Prijateljstvo je ljepilo koje spaja par, sve do kraja.

Budite tim - nakon nekoliko godina veze, svi ćete se promijeniti. Bez obzira na sve morate raditi kao tim. Ali jako je teško imati brod s dva kapetana. Ponekad žena treba voditi brod, a ponekad muškarac jer na kraju puta jedino što želite je zajednički stići na obalu. 

Intimnost - seks je kao hrana i piće. To svi znaju, ali neki misle da svi mogu preživjeti na istoj količini hrane. Međutim potreba za hranom je različita. Ako jednom partneru nisu zadovoljene potrebe, to bi moglo dovesti do nevjere. Morate objasniti svoje osjećaje, potrebe i brige jer ćete u protivnom biti u loše braku.

Poštovanje - naravno da je ljubav važna. Ali postoje mnogi slučajevi kada parovi odluče ostati zajedno iako je ljubav davno umrla. Ponekad kako bi bili zajedno zbog djece, a nekad se radi o financijskoj sigurnosti. Jednom kada izgubite poštovanje prema partneru, život postaje mučenje. Svaki susret je potencijalna muka. Možete oživjeti izgubljenu ljubav, ali poštovanje se teško vraća.

Strpljenje - kada se suočite s bilo kakvim preprekama, samo zapamtite da vrijeme popravlja sve probleme. Dakle, duboko udahnite i budite strpljivi.

Zaljubite se mozgom - ako ste se odlučili zaljubiti u izgled, važno je da se zaljubite u oči. Zgodan muškarac kojeg danas poznajete, za nekoliko godina, imat će trbuščić i tanku kosu, a lijepa žena koju sada obožavate imat će opušteno lice. Ako se to događa slavnim osobama, pogodite što će se dogoditi vašem partneru. Zapamtite da su oči ogledalo duše. Vidjet ćete strast, radost i čežnju svog partnera kroz njih, bez obzira na to koliko mu je godina.

07.11.2019. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno