« Iza ogledala
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
HE HE

7 državnih službenika koji su priznali postojanje izvanzemaljaca

Nakon svih snimki i dokaza teško je povjerovati u priču da smo sami u svemiru, no svjetske vlade i dalje mudro šute - osim ovih 7 likova koji su iskočili iz mase ..

Koliko ih zapravo ima na Zemlji?
Koliko ih zapravo ima na Zemlji? (Arhiva)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

Dimitrij Medvedev

,

teorije zavjere

,

John Podesta

,

Guy Coeme

,

Richard French

,

Robert Salas

,

Paul Hellyer

,

Marshall Chadwell

Izvanzemaljci već odavno ne bi trebali spadati u teorije zavjere - svi smo mogli vidjeti i čuti dovoljnu količinu dokaza o postojanju NLO-a da se ozbiljno zabrinemo nije li naš čudnovati susjed zapravo stigao s neke druge planete, no svjetske vlade i dalje glume kao da se ništa nije dogodilo ...

Ipak, ovih 7 državnih službenika očito više nije moglo šutjeti, pa da vidimo koji su to likovi - YouTube kanal Hybrid Librarian složio je poslovično sjajan video na tu temu:

7. John Podesta - najsvježije izjave stigle su upravo od šefa predsjedničke kampanje Hillary Clinton koji je uz to bio šef osoblja Billu Clintonu i savjetnik Baracku Obami ... pa nije teško zaključiti da se radi o čovjeku koji puno zna, a poznat je po tome da zagovara javno predstavljanje pune istine o izvanzemaljcima

6. Guy Coeme - belgijski ministar obrane u periodu 1989-90, upravo u vremenima kad su Belgijani viđali valove NLO-a svaki dan ... čovjek valjda zna o čemu govori, slao je lovce u potjeru za njima.

5. Richard French - borbeni pilot u korejskom i vijetnamskom ratu, ujedno i vodeći istraživač u projektu Plava knjiga čekao je do 2013. godine (svoje 83.) i onda počeo govoriti ..

4. Dimitrij Medvedev - ruski predsjednik i premijer druga je osoba sa samoga vrha političke piramide zemlje koja o izvanzemaljcima zna barem koliko i SAD ... a kad takav u trenucima kad misli da su kamere prestale snimati odgovori novinaru ono što je rekao, sumnje više ne može biti.

3. Robert Salas - jedina osoba koja je priznala da su izvanzemaljci onesposobili nuklearne projektile u američkoj vojnoj bazi 1967. godine

2. Paul Hellyer - bivši kanadski ministar obrane 2005. godine krenuo je priznavati što je sve doživio, čuo, vidjeo, pročitao ... i još govori

1. Marshall Chadwell - pomoćnik direktora jedne tajne službe poslao je poruku šefu CIA-e s prijedlozima o korištenju izvanzemaljaca u ne tako mirne i drage svrhe nakon poplave NLO-a nad Washingtonom 1952.

25.12.2016. 15:44:00
Novi komentar
nužno
nužno