« Fun
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE

5 najboljih šamarčina zabilježenih kamerom

U spomen Modnog Mačka i svih ostalih nepodnošljivih likova čije biste lice rado osjetili na svom dlanu, donosimo vam pregled 5 najboljih šamarčina sa YouTube-a

Fotografija vijesti
Više o

šamar

U hrvatskom kaznenom pravu šamar se ne smatra napadom ili nanošenjem tjelesnih ozljeda, već uvredom. Nismo sigurni kako je to riješeno u drugim zemljama, ali više je nego jasno kako to nije spriječilo ovu ekipu da sa tako malo riječi kaže tako puno. Koristite na vlastitu odgovornost!

Iz Bosne s ljubavlju

Pošaljite ženu kad treba muški obaviti neki posao, kaže izreka. Pošaljite Bosanca kad treba finim Europljanima pokazati kako se kod nas na Balkanu rade stvari, kažemo mi. Ljepuškasti voditelj iz Slovenije dobio je ubrzani tečaj iz bontona, bosansko izdanje.

Zaigrani Hans

Nestašni voditelj pokušao se nespretno našaliti na temu „dvije predivne stvari koje mora naglasiti", ali je vatrena Čehinja pokazala Hansu i svim ostalim pretencioznim voditeljima da cure 21. stoljeća misle ozbiljno.

Mortal Kombat 4

Ako je vjerovati komentarima ispod videa, ovaj se događaj zbio u Češkoj, a od posljedica ovog udarca u glavu čovjek u plavoj majici je umro, a muškarac u crvenoj završio u zatvoru. Bilo kako bilo, ovaj šamar jedan je od najbrutalnijih kojeg smo ikad vidjeli.

Tvoja sudbina v.2

Indijske sapunice su novi hit u moru telenovela na našim programima, ali ovakvu količinu drame još niti jedna gluma nije uspjela nadmašiti.

Razred 2011.

Da je u edukativnom reality showu Hrvatske radiotelevizije bilo ovakvih scena, vjerujemo da bi na kraju imao više od onih svega nekoliko posto gledanosti.


08.07.2011. 19:58:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    carter
    10.07.2011. 22:09
    ovaj prvi sa Đurom je odglumljen...ali vrlo dobro odglumljen :)
  2. avatar
    nihat
    10.07.2011. 23:30
Novi komentar
nužno
nužno