« Iza ogledala
objavljeno prije 5 godina
WOW!

5 misterioznih anomalija skrivenih pod ledom

Da vidimo što to možemo pronaći u zabačenim zakutcima Zemlje i samo nagađati o čemu se zapravo radi i kako je tamo dospjelo

Što je ovo?
Što je ovo? (Screenshot)
Više o

misterije

,

anomalije

,

piramida Antarktika

,

projekt Ledeni crv

Misterije nas okružuju na mjestima gdje ih nikad ne bismo očekivali, odmah iza ugla, no puno ih je više u zabačenim zakutcima zemaljske kugle koji su prepuni raznih čudnih anomalija.

Neke od njih kriju se pod vječnim ledom, pa da vidimo što to možemo vidjeti i samo nagađati o čemu se zapravo radi i kako je tamo dospjelo u odličnom videu koji je pripremila Dark5 ekipa.

5. Piramida na Antarktici - kad je Google Earth napravio osvježavanje fotografija 2016. godine, antarktička piramida postala je još vidljivija, a teorije zavjere još luđe... jer ipak se radi o strukturi višoj od 1200 metara.

4. Krvavi slapovi - i opet Antarktika, i opet misterija: kako nastaju slapovi na rubu shelfa koji su zagasito crvene boje, baš kao krv? Naravno da postoji znanstveno objašnjenje, no jednako tako i sva sila teorija zavjere - radi se o jezeru punom željeza koje se polako izlijeva u ocean, a kako je ono nastalo? E, tu je znanost još u mraku...

3. Projekt Ledeni crv - SAD su tijekom hladnog rata planirale postaviti cijeli niz baza nuklearnih projektila na Grenlandu, a glavno je mjesto bio Camp Century koji je napušten nakon samo 6 godina zbog leda koji je okovao mjesto. Što je pod ledom - samo se nagađa...

2. Zombi patogeni - patogeni iz arktičkog permafrosta polako izlaze zbog otapanja tundre kao posljedice globalnog zagrijavanja, a što nas sve može iznenaditi nakon milijuna godina ledenog sna... bolje i da ne znamo.

1. Slomljena strijela - kad se jedan od američkih bombardera B52 1968. godine slupao na ledu Grenlanda, njegov nuklearni arsenal nije eksplodirao, a vojska je tvrdila da je sva četiri nuklearna projektila pronašla i spremila, no jedan nije - a gdje je?

15.10.2017. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno