« Ostali sportovi
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
DOĐITE

4. Grawe noćni maraton na Bundeku 26. 8.

Ove godine pod sloganom „Uhvati mjesec" rekordan broj od 2.000 trkača trčat će nekoliko duljina od desetinke (4 km) pa sve do maratona (42 km)

Dođite na noćni maraton
Dođite na noćni maraton (Arhiva)
Više o

noćni maraton

,

Uhvati mjesec

,

AK Sljeme

GRAWE noćni maraton organiziraju osiguravajuće društvo GRAWE d.d. i Atletski klub Sljeme pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Ministarstva zdravstva i Središnjeg državnog ureda za šport.

Ove godine pod sloganom „Uhvati mjesec" rekordan broj od 2.000 trkača trčat će nekoliko duljina od desetinke (4 km) pa sve do maratona (42 km) i tako još jednu godinu zaredom osvijetliti zagrebački Bundek i savski nasip. Maraton će se održati 26. kolovoza s početkom u 18 sati.

Iza ove utrke stoji projekt PoKRENI - pokloni svoje kilometre u koji se uključilo mnoštvo trkača diljem Hrvatske koji su zajedno prikupili 244.500 kilometara za Udrugu Veliko srce malom srcu za djecu s urođenim srčanim greškama i drugim srčanim problemima. U projekt su se uključili i zaposlenici osiguravajućeg društva GRAWE kako bi zajedno prikupili još 25.000 kilometara za navedenu Udrugu. Osiguravajuće društvo GRAWE d.d. upravo će na noćnom maratonu sve ove kilometre pokloniti Udruzi u obliku donacije od 100.000 kuna.

Atmosferu će u subotu na Bundeku dodatno začinjavati DJ FRX, ekipa Zagreb Runners-a koja će bodriti sve trkače, a tu je i virtualna utrka u kojoj će moći sudjelovati i oni trkači koji neće moći fizički biti prisutni na Bundeku i to preko Endomondo aplikacije na kojoj će se moći virtualno natjecati, vidjeti svoje rezultate i biti dio ovog velikog trkačkog događaja i u njemu uživati kao i oni koji će te večeri trčati na Bundeku.

Prava zabava očekuje se u subotu na Bundeku pa uhvatite i Vi ove godine mjesec s nama i pridružite nam se na još jednom noćnom maratonu. 

22.08.2017. 12:31:00
Novi komentar
nužno
nužno