« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
A VI?

3 znaka horoskopa koji se moraju obogatiti

Horoskop odlično obrazlaže karakterne osobine koje su potrebne za određena postignuća u životu, a među njima je i - bogatstvo

Horoskop zna kolike su vam šanse za bogatstvo
Horoskop zna kolike su vam šanse za bogatstvo (Shutterstock)
Više o

Bik

,

bogaćenje

,

horoskop

,

bogatstvo

,

Strijelac

,

Jarac

Horoskop zna svašta, a svojim preciznim analizama karakternih osobina idealno je oruđe za predviđanje ljudskih postignuća u životu, između ostalog i - mogućnosti zarade novaca.

Stoga, ako tražite bogatog partnera, potrudite se da bude rođen u jednom od ova tri znaka koji imaju najbolje predispozicije za bogaćenje...

Bik - dobro se zna da su Bikovi materijalisti, jer im je novac drugi na listi najvažnijih stvari u životu - poslije njih samih, naravno. Kako bi sebi omogućili životni stil i udobnost koju žele, u stanju su se doslovno ubijati od posla, raditi što god je potrebno da zarade veliku lovu i uživaju u njoj.

Strijelac - spremni na sve ili ništa, kao niti jedan drugi znak horoskopa, izlažu se često rizicima koji drugima ne mogu čak ni pasti na pamet, a znate onu staru o ćoravoj koki i zrnu - prije ili kasnije napravit će nešto veliko. Kako su uz to vatreni znak, jasno je da im odustajanje jednostavno nije mogućnost koju priznaju.

Jarac - metodičan i posvećen, Jarac će kirurškom preciznošću odstranjivati sve probleme na putu prema uspjehu i svojom ogromnom ambicijom jednostavno otpuhati sve koji ga koče ili zaustavljaju, pazite da ne budete među njima.

20.04.2017. 13:02:00
Novi komentar
nužno
nužno