« Kultura
objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana
NATJEČAJI

3. Boutique Art Fair 'Nesvrstani'

BOUTIQUE ART FAIR NESVRSTANI umjetnički je sajam koji pruža komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike

Boutique Art Fair - Nesvrstani
Boutique Art Fair - Nesvrstani (Nesvrstani)
Više o

Lauba

,

Nesvrstani art fair

Prijave za izlaganje na 3. izdanju Boutique Art Faira - Nesvrstani, koje će se održati u svibnju u Laubi, otvorene su do 20. siječnja 2020. godine.

BOUTIQUE ART FAIR NESVRSTANI umjetnički je sajam koji pruža komercijalnu komunikacijsku platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike.

U okviru izlagačkog programa i popratnih sadržaja, NESVRSTANI se bave pitanjem tržišta umjetnina, otvaraju prostor privatnim, ali i nezavisnim galerijama i udrugama umjetnika za međusobno umrežavanje i povezivanje s kolekcionarima.

Natječaj je otvoren za galerije, umjetničke udruge i organizacije te samostalne umjetnike koji djeluju na području suvremene umjetnosti te žele komercijalno predstaviti svoj rad na sajmu umjetnina.

Sajamski program NESVRSTANI održava se u galerijskom prostoru Laube.

Organizator osigurava sve troškove prostora za izlaganje, kao i osoblje za tehnički postav radova, promociju događanja, izradu kataloga i popratnih materijala.

Prijavnicu s popratnim materijalima potrebno je poslati poslati do 20. siječnja 2020. na info@nesvrstani.hr s naznakom, NESVRSTANI 2020. - izlagači.

Detaljne informacije o prijavi mogu se pronaći na:
www.nesvrstani.hr.

12.01.2020. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno