« Život
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
EH, DA...

20 istina koje nitko ne želi čuti

Vrijeme, a ne novac, je ono najvrednije što imate. Samo se vrijeme ne možete vratiti i samo vremena imate sve manje svakim sljedećim udisajem, treptajem oka

Shvatite što vas čeka u životu
Shvatite što vas čeka u životu (Arhiva)
Više o

sreća

,

bogatstvo

,

smrt

,

istina

Što više vremena provedete pretvarajući se da konačne istine ne postoje, to više vremena gubite da budete istinski svoji i maksimalno iskoristite svaku sekundu svog života.

Vrijeme, a ne novac, je ono najvrednije što imate. Samo se vrijeme ne možete vratiti i samo vremena imate sve manje svakim sljedećim udisajem, treptajem oka.

Dopustite sljedećim činjenicama da upale iskru motivacije koja vam možda nedostaje kako biste bolje iskoristili vrijeme koje imate na ovom planetu.

1. Umrijet ćete i nemate pojma kad.

Prestanite se pretvarati da ste neranjivi. Prihvatite činjenicu vlastite smrtnosti i počnite strukturirati svoj život na smisleniji način.

2. Svi koje volite će umrijeti, a vi ne znate kada.

Ova na prvu može biti uznemirujuće, ali vam također daje dozvolu za uklanjanje poteškoća iz prošlosti i ponovno uspostavljanje značajnih odnosa s osobama koje su važne u vašem životu.

3. Vaše materijalno bogatstvo neće vas učiniti boljom ili sretnijom osobom.

Čak i ako ste jedan od sretnika koji su ostvarili svoje materijalne snove, novac samo pojačava ono što je već bilo prisutno.

4. Vaša opsjednutost pronalaženjem sreće je ono što priječi njezino postignuće.

Sreća je stalno prisutna u vašem životu - samo je pitanje koliko ste povezani s njom, a najveći je izazov dopustiti joj da poteče kroz vas.

5. Pokloniti novac vrijedi manje od poklanjanja vremena.

Davanje vlastitiog vremena je način da promijenite svoju percepciju i stvorite uspomene za sebe i druge koje će trajati zauvijek.

6. Ne možete sve usrećiti, a ako pokušate, izgubit ćete sebe.

Prestani pokušavati ugoditi, i počnite poštivati ​​vlastite vrijednosti, načela i samostalnost.

Svih 20 istina pročitajte na portalu Gentleman.hr

02.04.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno