« Zagreb
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
SAJMOVI

11. Sajam cjeloživotnog učenja

Sajam cjeloživotnog učenja – prilika za besplatno pohađanje programa obrazovanja!

11. Sajam cjeloživotnog učenja
11. Sajam cjeloživotnog učenja (Arhiva)
Više o

sajam

,

cjeloživotno učenje

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu nacionalne obrazovne kampanje Tjedan cjeloživotnog učenja, organizira 11. Sajam cjeloživotnog učenja.

Ovogodišnji Sajam održat će se u Maksimirskom perivoju (Park šuma Maksimir) u Zagrebu, 5. listopada od 10:00 do 14:00 sati.

Ovim događanjem Agencija nastavlja mini kampanju pod nazivom Sajam cjeloživotnog učenja u zagrebačkim kvartovima, vrlo uspješno započetu 2017. godine na Trešnjevačkome trgu. Cilj je Sajma građanima prenijeti poruku o važnosti obrazovanja i učenja te ih potaknuti da prošire svoja znanja i vještine.

I ove će godine ustanove za obrazovanje odraslih predstaviti javnosti programe za obrazovanje odraslih koje provode, nudeći već tradicionalno i vaučer za besplatno pohađanje jednog od obrazovnih programa, a diljem Republike Hrvatske tijekom kampanje također će se održavati sajmovi obrazovanja i učenja.

Popis svih ustanova koje će sudjelovati na Sajmu te popis programa koje će ponuditi možete pronaći na LINKU.

Europska dimenzija cijele kampanje naglašena je činjenicom da se kampanja provodi u okviru projekta Promocija cjeloživotnog učenja ukupne vrijednosti 11.508.270,12 kn, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, sa svrhom osvješćivanja važnosti cjeloživotnog učenja i povećanja sudjelovanja odraslih, kako bi se ojačala njihova konkurentnost na nacionalnoj i lokalnoj razini.

Sve novosti mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici i na službenim profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram). 

01.10.2019. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno