« Biznis
objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana
COOL

10 posto veće plaće za djelatnike u McDonald'su

Uz 10 posto veće plaće za djelatnike u McDonald'su, sredinom prosinca bit će isplaćena i božićnica

Porasle im plaće
Porasle im plaće (Arhiva)
Više o

plaće

,

mcdonald's

,

povišica

S početkom prosinca McDonald's Hrvatska za djelatnike u restoranima osigurao je povećanje plaće. Povećanje iznosi prosječno 10,3 %, ovisno o poziciji, dok će sredinom prosinca biti isplaćena božićnica u iznosu od 1000 kuna neto.

- Uz brzu prilagodbu na promjene u poslovanju, uspijevamo se nositi s izazovima koje je donijela pandemija. Za to su najzaslužniji naši djelatnici. U McDonald'su ljude vidimo kao ključ rasta i napretka te ćemo i dalje nastaviti ulagati u njihovo zadovoljstvo, edukacije i napredovanje bez obzira na izazove koje nam donosi poslovno okruženje, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

Plaća uključuje dodatke za rad popodne, noću, nedjeljom, blagdanom, noću nedjeljom i noću blagdanom. McDonald's isplaćuje i dodatak za minuli radni staž, a stimulacije se isplaćuju ovisno o rezultatima rada. Djelatnici mogu računati i na naknadu za prijevoz u punom iznosu.

McDonald's Hrvatska trenutno zapošljava nešto više od 2700 djelatnika koji u 38 restorana u 16 gradova dnevno posluže više od 40 tisuća gostiju. Uz stabilnost, kontinuirani porast plaća, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost napredovanja, u McDonald'su je jedan od benefita i ulaganje u edukaciju djelatnika.

- Želimo da nas potencijalni zaposlenici prepoznaju kao stabilnog poslodavca koji uvažava njihove potrebe i uključuje ih kod izrade rasporeda rada. Kao takav poslodavac, uključivi smo i uvažavamo različitosti prepoznajući ih kao dodatnu vrijednost. Jednako su nam važni zaposlenici koji su na prethodnim poslovima stekli vrijedno iskustvo koje sa sobom donose u naš tim, kao i oni zaposlenici koji tek stupaju u svijet radnih odnosa, a kojima nudimo mogućnost usvajanja općih radnih navika i vrijednosti. Ono što nam omogućuje takav pristup interni je sustav treninga i edukacije, ističe Mario Jušić, voditelj ljudskih potencijala u McDonald'su.

10.12.2021. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno