« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
SAMOPOUZDANJE

10 celebrityja koji odbijaju srediti svoje zube

Pogledajte ljude koji odbijaju zamijeniti svoje nesavršene prirodne zube umjetnim navlakama, a svejedno ostvaruju zavidnu glumačku ili pjevačku karijeru

Fotografija vijesti

Savršeni blještavo bijeli zubi već dugo vremena nisu nikakva novost među holivudskom elitom, a o njima sanjaju i mnogi obični Amerikanci, bez obzira na to što možda ne ganjaju karijeru u najvećoj „tvornici snova" na svijetu.

Baš zbog toga je posebno nevjerojatno kad vidimo da i u ovoj nemilosrdnoj industriji fokusiranoj gotovo isključivo na fizički izgled i umjetnu ljepotu postoje ljudi koji naprosto odbijaju zamijeniti svoje nesavršene prirodne zube umjetnim navlakama, a svejedno ostvaruju zavidnu glumačku ili pjevačku karijeru.

Donosimo vam 10 celebova koji su ponosni na svoje „neglamurozne" zube.

Anna Paquin


Postoji nekakva kozmička pravda u činjenici da glumica koja je pravu slavu stekla tek glavnom ulogom u „Okusu krvi", seriji o vampirima, odbija promijeniti svoj simpatični osmijeh i razmak među prednjim zubima, a da joj i dalje sasvim dobro ide. Mnogi smatraju kako je upravo ta nesavršenost čini toliko zanimljivom i posebnom.

Madonna


Iako ćemo na njezin nastup u Zagrebu ipak morati čekati dulje negoli smo se nadali, „materijalna" pjevačica nema nikakvih problema sa „prolazom" između svojih prednjih zubi, unatoč tomu što ima dovoljno novaca za zube kakve god poželi.

Kirsten Dunst


Dunst je po vlastitom svjedočenju nekoliko puta tijekom karijere bila zamoljena i „zamoljena" da sredi svoje zube, ali je to odbila učiniti. Zanimljivo, i fanovi su ju snažno podržali u toj odluci.

Woody Harrelson


Iako je pritisak na muškarce u Hollywoodu ipak nešto manji nego što je to slučaj kod žena, Harrelsonu u mlađim glumačkim danima zasigurno nije bilo lako.

Jewel


Pjevačica, pjesnikinja i glumica svojevremeno je rekla magazinu Shape kako je upravo činjenica da nije „sređivala" svoje zube zaslužna za njenu prvu veliku ulogu.

Vanessa Paradis


Zubi ove Francuskinje daleko su od savršenih, ali upravo je ta činjenica bila jedna od ključnih za pokretanje njene karijere kad je imala svega 13 godina.

Seal


Nesavršeni osmijeh očigledno nije spriječio ovog simpatičnog Britanca da postane jedan od najpoznatijih pjevača na planetu i oženi jednu od najljepših žena svijeta.

Lauren Hutton


Lauren je dugo godina vodila uspješnu karijeru glumice i modela, a njezin je neobični smješak zasigurno odigrao u tome važnu ulogu.

Steve Buscemi


Stevovi neobični zube zasigurno nisu idealni po mišljenju većine ljudi, ali jedan su od razloga zbog kojeg ga publika naprosto obožava. Isto tako, sam Steve tvrdi da su, pored glumačkog talenta, najvažnija stvar koju posjeduje.

09.03.2012. 15:09:00
Novi komentar
nužno
nužno