objavljeno 22.12.2014. 21:30:00
PRIPAZITE

Znakovi koji odaju nesigurnog muškarca

Žene vole sigurne i samosvjesne muškarce, dok oni nesigurni nisu baš na cijeni - pa doznajte koje vas to sitnice odaju da ste upravo takvi

Ono kad nesigurnost vrišti iz svakog vašeg poteza ...
Ono kad nesigurnost vrišti iz svakog vašeg poteza ... (Shutterstock)

Nesigurni muškarac nije baš tražena roba jer su žene uvjerene da je veza s takvim muškarcem prilično naporna stvar s neizvjesnim ishodom, jer se neće osjećati dobro i stalno će tražiti nešto više.

>> Zašto su muškarci tako nesigurni >>

Stoga, ako niste sigurni spadate li u takve muškarce, evo par znakova koji vas definitivno odaju i svrstavaju u kategoriju nepoželjnih. Za početak, nedostatak prijatelja prvi je znak da s vašim samopouzdanjem nešto nije u redu, a ako nemate ni potrebu za njima, nećete moći dugo zadržati novu partnericu.

>> Slabe točke gotovo svakog muškarca >>

Ako vaša nova partnerica i dalje ima kontakte s bivšim, a vi zbog toga stvarate probleme, vaša nesigurnost jednostavno vrišti iz svakog takvog poteza i rezultat će ponovno biti vrlo brzi prekid. 

>> Čega se muškarci panično boje >>

Prebrzo izjaviti ljubav nije pretjerano pametno, jer će se ona zapitati nije li vam to možda navika - zapravo se radi o traženju potvrde od nje da ste joj privlačni, pa ako kombinirate sa stalnim propitkivanjem tog tipa, možete biti sigurni da će vaša veza biti vrlo kratkog daha.

22.12.2014. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/znakovi-koji-odaju-nesigurnog-muskarca/89149/