objavljeno 21.06.2015. 15:19:00
ZANIMLJIVO

Znakovi horoskopa koji daju najbolje žene za brak

Horoskop daje odgovore na mnoga pitanja, a ako ste muškarac koji traži ženu za brak, evo što će vam reći zvijezde

Tražite ženu? Evo na što morate paziti
Tražite ženu? Evo na što morate paziti (Arhiva)

Horoskop je odličan način za traženje supruge, tvrde astrolozi, pa da vidimo koja su tri znaka horoskopa odabrali kao najbolje u potrazi za ženom vašeg života.

Rak - osjećajna žena koja istinski voli i trudi se da njenom muškarcu nikad ništa ne nedostaje. Njima je važno da su svi oko njih sretni i žele ispuniti dan lijepim stvarima. Mali problem je sklonost dramatiziranju, no kako nitko nije savršen, nije ni Račica - ne možete biti tako dobra majka i supruga bez malih mana.

Lav - neustrašiva i sposobna žena koja traži jednako tako nabrijanog partnera za podršku, no voli na način koji jednostavno obara s nogu. Osjećaji su uvijek iskreni i vrlo izravno izraženi, bori se za svoju djecu beskompromisno, a partner je treba obasipati pažnju - uzvratit će na sve moguće načine.

Jarac - jednostavno nesalomljiva žena koja nikad, ali baš nikad ne odustaje. Ljubav je iskrena i snažna, tako da možete biti sigurni da vas nikad neće ostaviti ako ćete joj iskazivati dovoljno poštovanja. Ne živi u svijetu mašte, prizemljena je i odlučna da uspije u svemu čega se poduhvatite kao obitelj.

21.06.2015. 15:19:00
http://m.metro-portal.hr/znakovi-horoskopa-koji-daju-najbolje-zene-za-brak/92467/