objavljeno 14.03.2016. 18:01:00
EH, GODINE ...

Znakovi da ste stariji nego što mislite

Godine su u glavi, tješe se oni koji ih imaju previše za svoj ukus i pišu ode mladenačkom duhu, no kako znati da ste stariji nego što vam piše u osobnoj?

Je li situacija zapravo - ovakva?
Je li situacija zapravo - ovakva? (DeviantArt)

Starost je relativna stvar, tvrde mnogi koji kažu da se osjećaju puno mlađi nego što zapravo imaju godina, no što ćemo s onima koji se već u relativno mladoj dobi zapravo osjećaju puno stariji?

Takvi će vjerojatno reći da su ozbiljni i odgovorni, ali se ipak radi o ljudima koji su u glavi bitno stariji nego u osobnoj, a evo i znakova koji na to ukazuju:

Izlasci - umjesto da za vikend zaružite s ekipom kao nekad (ne tako davno), vi pronalazite sve moguće isprike da ostanete doma pred televizorom

Papuče - do nedavno ste po kući hodali bosi ili u čarapama, no sad imate svoj par udobnih i mekih papuča koje jednostavno morate nositi kad ste kod kuće.

Rizici - nema hodanja po rubu, a bogami ni selfieja uz ogradu na obali, na brodu ste čvrsto usidreni nasred palube, a ne pada vam na pamet izaći iz kuće bez kišobrana ako vidite i jedan oblačić na nebu.

Rutina - svako jutro dižete se u isto vrijeme, a jednako tako nema šanse da pogledate film koji - "počinje prekasno, tko to pušta u to vrijeme ..."

Topli napitci - umjesto da naručite ćevape ili skočite po kebab, vama je na pameti jedino čaj koji ste kupili u pomno odabranoj trgovini ili topla juhica od omiljenih sastojaka

14.03.2016. 18:01:00
http://m.metro-portal.hr/znakovi-da-ste-stariji-nego-sto-mislite/96980/