objavljeno 11.11.2014. 20:01:00
DRAGI ...

Znakovi da ste se zaljubili

Zaljubljenost se može prepoznati po leptirićima u trbuhu ili glavi, kako kod koga, a osim toga postoji još nekoliko vrlo jasnih znakova

Znate li da ste zaljubljeni?
Znate li da ste zaljubljeni? (Arhiva)

Zaljubljenost je krasan osjećaj koji bismo željeli osjećati cijeli život, no na početku svake veze zapravo se pitamo je li to baš to ili samo neka trenutna zaluđenost. Naime, zaluđenost će proći, a zaljubljenost, uz malo sreće, prerasti u ljubav.

>> Što je ljubav, a što zaljubljenost >>

Kako onda znati da se radi baš o zaljubljenosti? Znakovi zaljubljenosti vrlo su jednostavni, pa da započnemo s vremenom koje provodite zajedno. Kad počnete osjećati da biste željeli stalno biti zajedno i počinje vam nedostajati već nakon sat vremena, to je dobar znak da ste zaljubljeni.

>> Zaljubljenost traje četiri godine >>

Jednako tako, ako su planovi o zajedničkoj budućnosti već u vašoj glavi, mislimo pritom na zajedničke izlete ili ljetovanje, jasno je da vam je jako stalo do njega. Jedan od najsnažnijih znakova je da ga uz sebe želite uvijek - pa i kad ste bolesni, bez šminke i u staroj trenirci.

>> Neporecivi znanstveni dokazi da ste zaljubljeni >>

Kad uz sve to prestanete razmišljati o njegovoj bivšoj i počinjete biti ljubomorni kad uočite da ga druge žene odmjeravaju, možete biti sigurni da se radi o zaljubljenosti.

11.11.2014. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/znakovi-da-ste-se-zaljubili/88353/