objavljeno 07.09.2013. 21:30:00
SUPER!

Znakovi da je vaša veza zdrava

Ako se u vezi osjećate ugodno i željeli biste da potraje jako dugo, evo koje karakteristike treba imati

Imate li stvarno dobru i zdravu vezu?
Imate li stvarno dobru i zdravu vezu? (FreeDigitalPhotos)

Harmonična i uspješna veza može se prilično lako prepoznati po određenim znakova, pa ako se ove stvari događaju i u vašoj vezi, na pravom ste putu da ostarite zajedno. Jedan od najočitijih znakova je ljubaznost partnera, jer u takvoj vezi se uživa u tome, a ne u igricama moći.

Spontane nježnosti i izražavanje ljubavi prema partneru drugi su očiti znak da volite jedno drugo zbog onoga što jeste, a ne što biste željeli biti. 

Smijeh i zajedničko zabavljanje i uveseljavanje definitivno spadaju u dobru vezu, jer se tako zajednički prolaze teška vremena, a ako niste ovisni jedno o drugome nego uživate i sami i s prijateljima, na dobrom ste putu. 

Problemi se u zdravoj vezi rješavaju zajednički i odmah, bez pometanja pod tepih i bez bijesa, razumno i učinkovito. 

Ako možete biti ono što jeste bez pretvaranja pred partnerom, našli ste pravo osobu koja vas prihvaća, shvaća i sluša, jednako kao i vi nju, a kad tome dodate prstohvat bezuvjetne ljubavi, koja će uvijek spasiti vezu kad partner zabrlja, možete se pohvaliti prijateljima da imate partnera za cijeli život.

Naravno, za kraj, i seks treba biti obostrano zadovoljavajući, ugodan i bez frustracija i neispunjenih želja. Tada ste stvarno u jaako dobroj vezi.

07.09.2013. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/znakovi-da-je-vasa-veza-zdrava/80326/