objavljeno 28.06.2014. 21:30:00
SAVJETI

Znakovi da će vas draga prevariti

Muškarci su obično označeni kao spol koji je skloniji nevjeri, a tvrdi se i da se lako može prepoznati kad se to spremaju napraviti, no ni sa ženama nije drugačije

Kako znati da će draga šarati ...
Kako znati da će draga šarati ... (Arhiva)

Nevjera je jedan od glavnih razloga za razvod braka, a za to nije bilo baš potrebno napraviti istraživanje, no kad su se već potrudili, da vidimo i zaključke o tome zašto se žene odlučuju na preljub. 

Nakon višegodišnjih ispitivanja i anketiranja stručnaci su došli do tri zajednička faktora koji mogu ukazati na mogućnost da bi vaša draga mogla odlučiti početi šarati unaokolo.

>> Znakovi koji će vam otkriti da vas ONA vara >>

Prvi je premalo kvalitetnog vremena zajedno, što je vrlo česta pritužba žena na život s bračnim partnerom. Ukoliko je muž obuzet karijerom ili prijateljima, žena se osjeća zanemareno, misli da nije prioritet svom partneru i počinje tražiti osjećaj da je željena negdje drugdje.

>> Najčešći razlozi ženske nevjere >>

Nekon toga slijedi nemogućnost rješavanja konflikata. Naime, kad nema kvalitetne komunikacije, problemi se uglavnom ne rješavaju što žene izuzetno frustrira i tjera ih na traženje novih mogućnosti.

>> Što potiče žene na nevjeru >>

Za kraj, očekivana pritužba - nedostatak pažnje. Intimnost je ono za čim žene žude, a kada je nema, žena se osjeća nevoljenom i najčešće če potražiti pažnju kod drugog muškarca. 

28.06.2014. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/znakovi-da-ce-vas-draga-prevariti/85862/