objavljeno 13.10.2017. 16:01:00
DISCOVERY

Zlatna groznica - osma sezona na Discovery Channelu

Prva epizoda osme sezone serijala Zlatna groznica premijerno se prikazuje u utorak 17.10. u 20:00 na Discovery Channelu

Osma sezona Zlatne groznice
Osma sezona Zlatne groznice (Discovery Channel)

Tragači za zlatom iz najgledanije serije Discovery Channela - Zlatna groznica, ponovno su s nama. Ove sezone rivalstvo među rudarima doseglo je nove razine. Hoće li ostvariti zadane ciljeve? ZLATNA GROZNICA se na Discovery Channel vraća u utorak, 17. listopada u 20:00.

Prije početka nove rudarske sezone, Todd Hoffman stavlja sve na kocku i pristaje na okladu s 22-godišnjim Parkerom Schnabelom. Todd vjeruje da može pronaći najviše zlata ove sezone. Ako ne uspije, duguje Parkeru 3 kilograma zlata vrijednih više od 100 tisuća dolara. Ova oklada označava početak natjecanja  dvojice rivala u novoj, osmoj sezoni serije Zlatna groznica.

To je hrabar potez za Todda, pogotovo nakon prošlogodišnje katastrofe. Njegov cilj od 140 kilograma je ostao neostvaren u Oregonu, a cijeli tim se raspao. Ove sezone, Todd i njegov tim nalaze se u Coloradu gdje im se pridružuje njegov otac Jack i 18-godišnji sin Hunter. Todd vjeruje kako će napokon postati najuspješniji tragač za zlatom sada kada vrši iskop na tri lokacije u isto vrijeme - izazov koji nijednom rudaru u seriji nije pošao za rukom. U međuvremenu, Hunter traži promaknuće i želi pokrenuti vlastitu operaciju. Ali može li podnijeti pritisak?

U Klondikeu, mladi Parker Schnabel obavještava svoj dugogodišnji tim o okladi koju je sklopio s Hoffmanom. Međutim, ovo nije jedina bitka za Parkera. On kreće u rat na dvije fronte - ne samo s Toddom, već i Tonyjem Beetsom, poznatijim kao "The Viking". U posljednje četiri godine Tony je zaradio 2,3 milijuna dolara od najamnine koju mu Parker plaća za lokaciju na kojoj kopa zlato. Ove sezone Parker planira kupiti svoju slobodu na do sada neistraženom području. Parker ne podcjenjuje nikoga jer zna da je u rudarstvu sreća jednako bitan faktor kao i upornost. Ali prvo, Parker mora pokrenuti svoju zamrznutu Big Red lokaciju, jer sa svakim neradnim danom Todd i Tony dobivaju prednost u utrci za zlatom.

U međuvremenu, vratio se i legendarni rudar Klondikea Tony Beets, koji nastavlja svoju opsjednutost bagerima. Prošle se godine njegov plan premještanja i obnavljanja 75-godišnjeg bagera pokazao velikim neuspjehom. Ali "Viking" nikada ne odustaje. Ove godine, on i njegova obitelj postavili su cilj premjestiti i osposobiti drugi bager. Sve je spremno za premještaj, ali Tony prvo mora uvjeriti legendarnog rudara Sheamusa Christiea da mu pomogne. No čak je i Sheamusu ovo prvo premještanje bagera od 500 tona.

Novi članovi tima, neočekivani kvarovi opreme i zagrijani suparnici dokazuju kako nijedna sezona Discoveryjeve hit serije ZLATNA GROZNICA nije ista. Svakog tjedna zlato će se zbrajati i tjerati rudare do njihovih granica, jer baš svi do kraja sezone žele skupiti najveću hrpu zlata.

13.10.2017. 16:01:00
http://m.metro-portal.hr/zlatna-groznica-osma-sezona-na-discovery-channelu/107925/