objavljeno 10.10.2018. 21:35:00
HE HE

Zimski penis nije šala

Muškarci mogu očekivati da če im se penis smanjiti do 50% u duljini i 20 do 30% u obujmu kada vrijeme bude prohladno

Dragi, ali tek je došla jesen...
Dragi, ali tek je došla jesen... (Arhiva)

Zimski penis zvuči kao neka šala, no kako se već par godina priča o pojmu "zimska vagina", što znači da hladne temperature mogu uzrokovati "sušu" tamo dolje. Sada se pojavila i druga teorija o tome kako hladnije vrijeme utječu na naše privatne dijelove - ovaj put je to loša vijest za muškarce.

Hladno vrijeme može uzrokovati smanjenje penisa, smanjenje erekcije i poteškoće u postizanju orgazma, upozorila je Annabelle Knight, stručnjakinja za seks i veze. "Krvne žile u penisu 'zatvore se' zbog hladne temperature", rekla je za Metro.co.uk.

"Muškarci mogu očekivati da če im se penis smanjiti do 50% u duljini i 20 do 30% u obujmu kada vrijeme bude prohladno. "

Annabelle je dodala da kod hladnijih dana tijelo preusmjerava toplinu i energiju normalno dostupnu za penis vitalnim organima u sredini našeg tijela.  "Vaše tijelo mora smanjiti protok krvi u prstima i penisu. Testisi se također povlače i približavaju ostatku tijela kako bi mogli ostati topli."

Uglavnom, to je u potpunosti suprotno od "ljetnog penisa", gdje su liječnici potvrdili da vruće vrijeme uzrokuje malo povećanje penisa.

Veličina nije jedina stvar na koju utječe promjena godišnjeg doba.  Annabelle je rekla da hladnije vrijeme također "oslabljuje" penis, što znači da je manje osjetljiv na dodir.

Jednako tako, može uzrokovati da muškarcima treba duže vremena kako bi postgigli orgazam. Iako ništa od ovoga nije idealno, ljudi su uvijek pronašli načine za seks, bez obzira što se događa s vremenom.

10.10.2018. 21:35:00
http://m.metro-portal.hr/zimski-penis-nije-sala/114754/