objavljeno 03.02.2015. 20:01:00
RAZLIKE

Žene za vezu vs. žene za zabavu

Žene za zabavu u većini slučajeva sebe ne doživljavaju na taj način, pa se nerijetko nalaze u depresiji jer im nije jasno zašto ne mogu ostvariti pravu vezu

Što razlikuje ove dvije vrste žena?
Što razlikuje ove dvije vrste žena? (Arhiva)

Žene su muškarcima na pameti od buđenja pa do spavanja, a kad ima mokrih snova, cijeli dan. No, znate li da muškarci zapravo dijele žene u dvije kategorije - žene za vezu i žene za zabavu?

Dakle, kakve su žene za vezu? One svoju strast otkrivaju govorom tijela i zavode profinjeno, otkrivajući samo jedan od atributa, možda noseći nešto prozirno. Seksualnost joj je dio osobnosti i djeluje potpuno prirodno.

>> Žene u sretnim vezama traže mane zgodnim frajerima >>

Kod zavođenja održava njegov interes (ukoliko je i sama zainteresirana) komplimentima, tako da on zna da i dalje ima šanse, ali se mora još malo potruditi.

Zanimljivim detaljima diže atmosferu, pa će tako prozirnu čipkastu spavačicu ostaviti obješenu u kupaonici kako bi je on mogao vidjeti, a kad se ljubi pred vratima, čini to strastveno, ali se može suzdržati i ispratiti ga kući.

>> Sretnije u vezama su sebičnije žene >>

Svakim svojim potezom diže atmosferu i rasplamsava iskru buduće veze.

S druge strane, žene koje muškarci vide kao žene za zabavu već na prvom spoju ili telefonskom razgovoru puno govori o seksu, a na spoj će doći naglašeno erotizirana, u vrlo kratkoj odjeći koja otkriva leđa, noge ili grudi. 

>> Muškarci baš i ne vole lake žene >>

Muškarcu će sipati komplimente u svakoj prilici, a čipkasta spavaćica će najkasnije na trećem spoju biti na njoj, a drugi će sastanak završiti kod nje i unatoč obećanju da će se samo maziti, sve završava u krevetu.

No, već nakon tog trećeg spoja iskra se ugasila, jer je on dobio sve što je htio.

03.02.2015. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/zene-za-vezu-vs-zene-za-zabavu/89949/