objavljeno 21.06.2015. 21:30:00
AAAA!!

Žene od kojih muškarci bježe glavom bez obzira

Postoje određeni tipovi žena koji ne da ne privlače muškarce, nego ih jednostavno odbijaju nekim svojim karakteristikama

Kraljice nisu baš omiljene
Kraljice nisu baš omiljene (Arhiva)

Lijepe i uspješne žene nerijetko utjeraju strah u kosti svakom muškarcu koji im priđe, no osim njih ima nekoliko tipova žena koje tjeraju muškarce nekim drugim karakteristikama.

Tako vrlo mali broj muškaraca voli razmažene princeze koje su navikle da je apsolutno sve po njihovom, bez ikakve mogućnosti dogovora. Kad ne dobiju što žele, ponašaju se djetinjasto i to definitivno odbija muškarce.

Ništa bolje ne prolaze ni nerealne žene koje žive u nekom svom svijetu snova. Mogu one biti privlačne, no kad muškarac shvati da ona isključivo sanjari o nedostupnim stvarima i ne želi se suočiti s realnošću, bježi glavom bez obzira. 

Ovisnice o muškarcima nisu previše zanimljive, jer svojom posesivnošću i ljubomorom odbijaju partnere, a uz to stalno traže dokaze ljubavi i pretjeranu pažnju, što je muškarcima beskrajno naporno.

Za kraj, kraljice drame - ako je sve komplicirano, mora se oko svega raspredati nadugačko i naširoko, uz egzaltirano ponašanje ... nemaju previše šanse s prosječnim likovima.

Sve u svemu, malo razmotrite svoje ponašanje i ... napravite što treba. 

21.06.2015. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/zene-od-kojih-muskarci-bjeze-glavom-bez-obzira/92466/