objavljeno 29.07.2014. 20:04:00
SAVJETI

Žene koje svaki muškarac mora osvojiti u životu

Prije braka trebalo bi isprobati život, tvrde stariji i iskusniji, kako bi u brak ušli mirni i spokojni, bez potrebe da se izdivljate

Kakvim bi se osvajanjima trebali pozabaviti :)
Kakvim bi se osvajanjima trebali pozabaviti :) (Arhiva)

Muškarci prije braka trebaju isprobati razne tipove žena, tvrde seksolozi navodeći kako je to dobar recept za miran brak bez afera i želje za avanturama.

Za početak, treba biti u vezi s alfa ženom, iskusnijom i mudrijom od sebe koja točno zna što želi. Takva će ih žena "naučiti životu", dati im potrebno samopouzdanje i pripremiti ih za veze koje slijede.

>> Što njegovi prošli ljubavni poduhvati stvarno govore o njemu >>

Uspješna i skromna žena nikad ne radi scene, prilagođava se svakoj situaciji, društvena je i omiljena, a ako je već ne možete oženiti (što se preporučuje), provedite neko vrijeme s njom - ona vam i tako neće dozvoliti da bude provod za jednu noć.

Otkačena žena koja živi u svom svijetu po svojim pravilima naučit će muškarca strpljenju i dijeljenju, jer njene ideje nakon nekog vremena postanu previše za gotovo sve muškarce. No, i to je škola ...

>> Lijepa žena i prosječan muškarac - veza neće potrajati >>

Dobra prijateljica, ona koju znate oduvijek i dio je ekipe prije ili kasnije ostat će jednom sama s vama, uz pokoje piće viška. Napokon ćete je doživjeti kao ženu, a ne kao frenda, pa noć puna strasti može biti sjajno iskustvo. No, razmislite što će biti poslije.

Svaki bi muškarac trebao imati iskustvo veze sa seksi i neuhvatljivom ženom, da vidi da stvarno može uloviti nekoga za kim slini pola kvarta. Zabava s njom će biti nezaboravna, a vezu odmah zaboravite, i ona će vas promatrati kao trofej.

>> Tri male, ali važne stvari koje muškarac mora raditi u vezi >>

Za kraj, treba napraviti tešku grešku - imati vezu sa šeficom na poslu, kolegicom, udanom ženom ili djevojkom prijatelja. Zašto? Zato da bi vas nakon toga grizla savjest mjesecima i da shvatite da pojam zabranjenog voća nije izmišljen bez razloga ...

29.07.2014. 20:04:00
http://m.metro-portal.hr/zene-koje-svaki-muskarac-mora-osvojiti-u-zivotu/86442/