objavljeno 25.03.2014. 11:10:00
AJAJ

Žene idu na dijetu pet puta godišnje

Trećina žena je u istraživanju priznala da im je glavni motiv za povratak u formu prekid s partnerom, a preko četvrtine ih se odlučuje na dijetu kad se pomire s bivšim partnerom

Čak pet puta godišnje žene se pate
Čak pet puta godišnje žene se pate (Arhiva)

Dijeta je opsesija gotovo svake žene, pa ne čudi podatak da žene prosječno na dijetu idu pet puta godišnje, za razliku od muškaraca kojima se to jednostavno ne da i nisu toliko opterećeni izgledom pa to rade dva puta godišnje. 

Najčešći razlozi za dijete su ljetovanje, posebne prigode i vjenčanja, a pripreme za to traju tjednima. Ljetovanje je razlog broj jedan za čak 60 posto žena koje žele na plaži biti u najboljoj mogućoj formi.

Vjenčanje je na drugom mjestu, a ono izaziva ipak više stresa od ljetovanja. 

Trećina žena je u istraživanju priznala da im je glavni motiv za povratak u formu prekid s partnerom, a preko četvrtine ih se odlučuje na dijetu kad se pomire s bivšim partnerom. 

Gotovo trećina žena se odlučuje na zdraviju prehranu i vježbanje kako bi izgubile višak kilograma koje su nakupile tijekom trudnoće, a više od četvrtine se za dijetu odlučuje kako bi izgledale sjajno na obljetnici mature ili nekom sličnom događanju na kojem će sresti osobe iz svoje prošlosti.

25.03.2014. 11:10:00
http://m.metro-portal.hr/zene-idu-na-dijetu-pet-puta-godisnje/84028/