objavljeno 08.12.2014. 21:32:00
WTF?!

Ženama su igrice draže od seksa

Žene igraju više nego muškarci, a i prosječna ljubiteljica igara radije bi igrala igre nego provodila intimne trenutke sa svojim partnerom

Igrice su uzbudljivije od seksa?
Igrice su uzbudljivije od seksa? (Arhiva)

Računalne igrice se obično shvaćaju kao zabava za klince i nedorasle muškarce koji nerijetko zanemaruju bračne obaveze zbog bitke na nekom izmišljenom svijetu protiv čudovišta, ali istina je potpuno drugačija. 

>> Žene više igraju igrice od muškaraca >>

Naime, oba spola se u gotovo jednakom postotku igraju na računalu, a ono što je iznenadilo istraživače je činjenica da prosječna žena koja voli igrice provede više vremena pred ekranom od muškarca - žene na igranje troše 23.1 posto svog slobodnog vremena, dok muškarci troše 22.3 posto.

>> Kakve računalne igrice vole žene >>

Velika je razlika ipak u vrsti igara koje splovi preferiraju - muškarcima su zanimljivije igre koje imaju neki natjecateljski element u sebi, dok je za dvije trećine žena igranje način na koji se oslobađaju stresa, pa traže igre s društvenim elementom ili one u kojima se mora dosta razmišljati.

>> Najpopularnije online igre za žene >>

Muškarci, s druge strane, svoje vrijeme troše na pokeraške i igre na sreću te, naravno, ubijanje neprijatelja svih rasa, vrsta i boja.

No, za kraj dolazi najšokantniji podatak - žene će češće zaboraviti na bračne obaveze zbog igrica od muškaraca ...

08.12.2014. 21:32:00
http://m.metro-portal.hr/zenama-su-igrice-draze-od-seksa/88905/