objavljeno 10.10.2014. 09:01:00
BUDITE SVOJI

Zbog čega se nikome ne trebate ispričavati

Svoje odluke, zapravo, nikome ne trebate objašnjavati ako ste osoba koja ima povjerenja u sebe. No, i oni s manje samopouzdanja trebali bi izbjegavati opravdavanje za ove stvari ...

Baš vas briga ...
Baš vas briga ... (Shutterstock)

Postoji par stvari zbog kojih se nikad nikome ne biste trebali ispričavati, ma koliko pristojni ili samozatajni bili, a među prvim stvarima na toj listi je vaša prošlost. Ako vam netko stalno na nos nabija nešto što ste radili nekad, a sad ste druga osoba ... baš vas briga.

Seksualne preferencije su takve kakve jesu, i sve dok vi njima ne nanostite zlo nekoj drugoj osobi one također ne mogu biti predmet isprike.

>> Ljudi koji se ne ispričavaju su sretniji >>

Oni koji ustraju u svojim uvjerenjima i brane svoje vrijednosti, zauzimaju se za sebe i ne dozvoljavaju da im netko nameće svoje ideje nemaju se zbog čega braniti, a još manje ispričavati.

Jednako tako, ako vas netko zatraži iskreno mišljenje o nečemu, i vi čista srca kažete što mislite, često ćete se naći u situaciji da se od vas traži isprika zbog istine koju ste rekli. Neka vam ne pada na pamet ispričavati se, što su tražili, to su i dobili.

>> Najsumanutije isprike za nedolazak na posao >>

Stoga, izražavajte slobodno svoje emocije, budite svoji i brišite "prijatelje" s Facebooka kako i kada želite, jer oni koji vas prozivaju jer slijedite svoje snove žive u nekom svom svijetu koji nije ni približno tako lijep kao vaš.

10.10.2014. 09:01:00
http://m.metro-portal.hr/zbog-cega-se-nikome-ne-trebate-ispricavati/87709/