objavljeno 01.04.2015. 20:01:00
ZANIMLJIVO

Zašto ženama nije važan izgled muškaraca

Ako se ubijate u teretani, definirate mišiće i kupaonica vam je puna kremica, možda biste ipak trebali razmisliti još jednom, jer izgled ženama nije presudan

Izgled nije važan
Izgled nije važan (Shutterstock)

Muškarci koji misle da je njihov izgled presudan za osvajanje žena teško griješe, tvrde stručnjaci za veze, jer lijepo lice i mišići sve su samo ne dovoljni za zauzimanje mjesta u srcu žene.

Vjerojatno ne treba naglašavati da, kao i ženama, izgled nije vječan. Da, sijede donose šarm, no kad uz njih dođe i višak kilograma, prorijeđena kosa i šlauf oko trbuha jedino što muškarca može izvući je ono što je i najprivlačnije - osobnost.

>> Zašto stariji muškarci privlače žene >>

Samopouzdanje, karizma i inteligencija uvijek su jači argumenti za osvajanje žena od izgleda, a još ako uz to dođe i zdrava doza humora ... jednostavno su neodoljivi.

>> Što rade muškarci koji su privlačni ženama >>

Uz to, ženama je socijalni status biološki puno privlačniji od izgleda, a to ne znači nužno da će pun džep i bijesni auti napraviti posao. Hoće kod sponzoruša, no one će brzo nestati kad okopni novac

>> Kada muškarci gube seksualnu privlačnost >>

Socijalno inteligentni muškarci koji su uvijek u centru zbivanja, nasmijavaju sve oko sebe i vladaju svakom situacijom su najprivlačniji, pa ako vam nešto od toga fali, poradite na tome.

01.04.2015. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/zasto-zenama-nije-vazan-izgled-muskaraca/90953/